Eu zic ca nu merita sa iti complici viata cu un pechinez.cheltui bani, pierzi si timp, nu poti pleca de acasa mai multe zile din cauza lui.Si dupa ce ai cheltuit cu el bani in cativa ani moare si iti produce si tristete.
De câte ori vrei tu îl speli, dacă îl ții in pat cu tine trebuie cam in fiecare seara. Pentru binele tău.
Mâncare ii lași dimineața in bol și ii pui mai târziu dacă se golește, o sa vezi tu cât are nevoie, nimeni nu îți poate spune.
Dacă vrei sa ii dai și mâncare umeda, se găsesc la magazine salamuri, crenvursti, conserve cu carne special pentru câini. Sunt și mai ieftine decât cele pentru oameni.
Poti sa ii faci baie o data la 1-2 saptamani sau chiar mai rar in functie de cat de murdar este.
Despre mâncare...eu zic ca e suficient daca ii dai ceva mâncare de câini o data pe zi si apoi cum ai zis tu
Nu cred ca mănâncă foarte mult.
Si eu am in caine pechinez care il tin afara la casa. Eu ii dau mancare la ore fixe si de 3-4 ori pe zi, depinde cat si ce ii dau ca eu imi mai dau si resturi de la mine. De spalat o spal rar, doar vara deoarece nu e nevoie mai des si eu o spal si primavara cand e calda apa la balta o bag putin in apa si o clatesc usor apoi o duc acasa si o sterg un pic si vara o spal in lighean cu sampon de caini, si mai trebuie si tunsa cu foarfeca la urechi deoarece eu am o rasa care ii creste par dupa urechi ca face ca niste dreaduri.
Da este suficient. Si eu am un caine asa. Dar daca vexi ca se face din ce in ce mai slab dai mai multa mancare dar la ore fixe ca sa nu devina nici obez dai mancare de trei ori pe zi, dimineata, la pranz si seara
TurcoaicaTa întreabă: