| anonzone a întrebat:

Cat de desteapta poate sa fie o pisica si cat de expresiva? rolling on the floor deci pisica mea deschide orice usa (in afara de aia incuiata binenteles) si ma uimeste, deci pur si simplu se sprijina pe labele din spate si se lasa pe clanta, sau uneori se urca pe cutii si apasa cu o laba pe clanta si imi deschide usa, deci ma uimeste, sa nu mai zic ca intelegi imediat de vrea, deci stau la calc si la un momentdat vine si iar se sprijina doar pe labele din spate si pune o laba pe genunchiul meu eu ma ridic ca vr sa o mangai si apoi ea se duce la laditza sau la castron si miauna, deci nu miauna aiurea ca orice alta pisica, mai intai iti atrag atentia si se duce la subiect straight face ma uimeste pisica asta, voi c ecredeti, e desteapta sau e o pisica oarecare? sa nu mai zic ca atunci cand vreau sa-i fac poza, ea se ridica instantaneu si inchide ochi pe jumate, si nu se aude niciun sunet ca sa declanseze aceasta reactie :o deci, e desteapta sau ca orice alta pisica? big grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

E desteapta happy La mine motanul forteaza clanta, nu ajunge la ea decat daca se intinde de pe fotoliu, dar o zgaltaie bine imi cam sare inima din cand in cand big grin Lui ii place sa doarma in pat si pisicii pe monitor, la caldurica. Ieri n-am mai lasat-o ca se cam arunca in sarituri si poate sa darame ceva sau sa miste niste cabluri, sa fi vazut-o cum se certa cu mine laughing Sunt destul de smecheri cu mancarea...chiar daca au mancat dimineata si apar si eu dupa 2 ore se dau infometati, ea vine si ma impinge spre punga cu boabe apoi o ia inainte si ma cheama acolo. Sunt superbe pisicile happy

4 răspunsuri:
| Lary a răspuns:

De multe ori animalele ne intrec in desteptaciune.

| anonzone explică:

Sturmircloudkeeper, nu cred pentru ca pisicile mele sunt mature iar eu cand plang ele am fac sa rad, cand ma plictisesc, ele se joaca cu mine, cand imi fac temele, ele stau tot timpul langa scaunul meu, ma iubesc si le iubesc, un copil de 3 ani nu stie decat cand ii este foame si cum s ate enerveze m tare si uneori te mai si asculta si te iubesc(20% din timp) deci nu, pentru mine, pisicile sunt mai... dezvoltate intelectual si mai calde decat un copil care se aseaza peste tine in piscina si era s ate omoare de 2 ori, cum am patit eu da? s anul mai aud ca comparati un copil razgaiat de 3 ani cu o pisica, c imi se face scarba
!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si pisoiul meu e la fel. Adevarul e ca de mic am vorbit cu el si l-am luat cu noi sa participe la toate activitatile, cred ca orice fiinta cu care comunici de fapt o ajuti si pe ea sa comunice cu tine. Iar metoda cea mai buna de dresaj este recompensa cu mancarea, la caini e altfel, e si mangaierea fizica. Si eu iubesc foarte mult animalele domestice si ma supar foarte tare cand vad oamenii adulti care le agreseaza. Cu prietenie Corina

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

O pisica matura are inteligenta unui copil de 3 ani. http://www.youtube.com/watch?v=UxNCpsIFLho