Sportul poți sa-l faci dimineața după ce te trezești!
Si nu după ce ai mâncat, pentru ca dacă mănânci înainte arzi caloriile pe care tocmai le-ai consumat...
și nu manca imediat după ce ai făcut sport.
Sper sa te ajute!
Ar fi bine sa faci sport de dimineata min:15min-max:30-45min
Inainte sa mananci, caci dupa ce mananci iti poate face greata, si nu se recomanda sa faci sport dupa ce mananci.Succese!
SPort e bine sa faci atat dimineata cat si seara.Cat despre cand poti face sport:inainte sau dupa masa... Cel mai bine este sa faci sport dupa vreo 2-3 ore dupa ce ia mancat;)
Am gasit informatiile astea pe :
www.csid.ro
Dimineata pentru ca ai mai multa energie si cred ca poti manaca cel putin eu merg la dans de dimineata si mananc bine inainte
Oricand ai tu chef
Dar daca vrei sa slabesti fa sport inainte sa mananci iar daca vrei sa te ingrasi fa sport dupa ce mananci
Referitor la momentul zilei, depinde de sport si de cum ai timp, dar cel mai indicat e sa faci seara, deoarece te va ajuta sa dormi mai bine si in plus daca o sa faci dimineata sport, vei fi lispit de energie toata ziua (depinde ce sport faci). Iar despre mancare, este recomandat ca ultima masa sa fie cu cel putin 2 ore inainte sa te apuci de sport, si minim o ora dupa.
anonim_4396 întreabă:
JulesDC întreabă: