| pink13 a întrebat:

Cat timp trebuie plimbat un bichon, pe zi? funda:*

Răspuns Câştigător
| InstinctPr3ciS a răspuns:

Poti sa il plimbi oricat vrei tu.
Dar cel mai indicat ar fi cate 30 minute de 3 ori pe zi, deaorece este un caine de talie mica si nu necesita foarte multa miscare cum necesita caini de talie medie - mare in special molosi.
Si incearca sa ii impui un program strict de plimbare si pentru a isi face nevoile personale pentru ca daca il vei scoate alan-dala el se va agita foarte mult asteptand momentul in care il vei duce afara.
Succes.

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel puțin 30 de minute la fiecare ieșire afară.
Pa, pa.

| Cookie2275 a răspuns:

Depinde.Daca este pui trebuie plimbat de 4-5 ori pe zi ca sa invete sa faca afara. Daca bichonul tau este adult poti sa-l scoti de 3 ori pe zi.

| Liuuu a răspuns:

Eu consider ca la orice animal trebuie sa ai un program - si pentru tine si pentru el. Nu neaparat de 3 ori pe zi... ci de cate ori e nevoie. Cred ca tu nu te duci de 3 ori pe zi la WC...asa si ei. Nu stie nimeni cand au nevoie la iarba tongue. Cu placinte :*wave

| YrYnA_7766 a răspuns:

Eu am bichon si il plimb de trei ori pe zi ...la ora 7 dimineata, la 3:30 dupa-amiaza si la 21 seara... sper sa-ti fie de folos programul meu.:d Funda?thinking

| MyObsession a răspuns:

Bunahappy
Un baiat din bloc are u bichon si`l scoate de 3 ori pe zihappy
Atat este si normal la un caine de orice rasa, sa iesi de 3-4 ori pe zi cu el afarabig grin

| Darkmind a răspuns:

Cam de trei ori da daca il scoti si atunci cand ai chef si timp in plus fata de cele 3 plimbari cum ar fi ''o pimbare intre mese'' el nu se supara.

| madalin23 a răspuns:

Ar fi bine sa il plibmi 30 de minute sau 1 ora.
Nu conteaza ce rasa e cainele toti sunt la fel daca este mai grasut poti sa il plimbi 1 ora si 30 de minute. Sper ca te-am ajutat

| valybrute a răspuns:

Nu trebuie plimbat chiar in fiecare zi dar cand il plimbi sa fie cam 1 ora si de preferat in parc sau prin locuri unde m-ai sunt catei!