| Serena1993 a întrebat:

Cat traieste un papagal?

papagalul meu are 5 ani...mai are mult /putin de trait?sad

Răspuns Câştigător
| LoLo_9163 a răspuns:

Depinde... daca ai perus traieste 8 ani, daca are conditii bune traieste 10 ani... a meu la 10 ani a murit sad. Daca-i ara sau o specie asemanatoare traieste minim 20 de ani happy. Sper ac te-am ajutat.

14 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

13-15 ani, dar au trait unii si 20 de ani! Daca nu ti-l papa pisica!

| ikram a răspuns:

Pai depinde ce fel de papagal.
Un perus traieste in jur de 10 ani, daca este bine ingrijit si nu se imbolnaveste. Daca nu ai perus spune-ne ce fel de papagal este.

| LoLo_9163 a răspuns:

Ms mult :*

| TDGMeebu a răspuns:

De obicei, in captivitate, traiesc 7-8 ani
Iar in libertate, 6-7 anihee hee

| Serena1993 explică:

Da este perus

| BackAgainToTPU a răspuns:

Am un papagal de 6 -7 ani :D perush si foarte bine ingrijit :D. A fo` candva cand l`am scapat pe casa scarii, dar l-am strigat si o venit inapoi :D. Oriqm in fiecare seara se uita la stiri cu bunicu :)), mananca paine, cozonac, CIORBA, da chiar si ciorba, si salam :)) mananca mult al meu din gogoshi :)). Trebuie hraniti bine, sa ii scuturi pleava aia care o lasa in locul unde ii pui mancarea, pentru ca astupa ceea ce nu a mancat si o sa moara fomist :|. Anyway, la veterinar nu l-am dus niciodata, nu am avut probleme cu el... mai am 2 dar sunt mai mititei (nu, nu ma refer la bere si mici :)) ). Au trei ani. Ii iubesc foarte mult :D
I-am pus si pe youtube, si ca sa iti dai seama cam cum arata papagalul meu in varsta de 7 ani, Nori, uite aici:
http://www.youtube.com/watch?v=CfajtxgFtnM

Sper ca te-am ajutat, si amuzat in acelasi timp :)). Daca nu am mentionat mai sus, nu exista o limita exacta chiar daca e ingrijit bine! Poate fi de la 15 ani sau mai putin. Depinde de modul de viata :D.

Bye!

App, fundita? :D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Papagalul traieste cel mai mult dintre animalele de companie, in jur cat o viata de om [80 de anihee hee] Deci stai fara grijikiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut si eu perusi. Din pacate nu am putut sa vad cat traieste unul pentru ca ambii au scapat. Dar am o prietena care il are pe al ei de 7 ani si il tine liber in casa, ii da sa mance aproape orice (chiar si rosii!) si inca e jucaus si "fresh".
Mie mi-a murit unul dupa 3 luni, dar oricum traiesc multwinking

| LostInDreams a răspuns:

Depinde de rasa, cei mici(canarii spre exemplu) traiesc mai putin, in jur de 4-5-6 ani, iar cei mai marisori(gen nimfele) in jur de 10 pana la 15 chiar 16-17ani.Sa-ti traiasca in continuare, eu am avut 5 papagali si toti au plecatcrying. Aveam unul tot de vreo 3-4 ani tineam enorm de mult la el, dar s-a intamplat sa prinda cusca deschisa si sa disparacrying. Sa-ti traiasca, te pup:X

| ~p!$iii~ a răspuns:

In jur de 5-6 ani, nu traiesc f mult asa ca asteapta'te la oricesad si eu am 2happy bine ai mei ink sunt tineri abia au 8 lunihappy

| MsGossier a răspuns:

Pina ce nu la minca pisica xD
dar daca seios 13-15 ani

| Eta Carinae a răspuns:

Eu am 2 perusi de 14 ani. Au colivie, dar le dau si drumu sa zboare. Intra singuri mananca si ies cand vor. (Mai deschid usita singuri)

| Eta Carinae a răspuns:

Eu am o pereche de 14 ani. Ii tin in colivie dar le mai dau drumu sa zboare. Sau ies singuri, deschid portita de la colivie.

Întrebări similare