| AvalohAlyn a întrebat:

Cat va costa pe voi ingrijirea unui catelus? dar a unei pisici? Cat costa mancarea, vaccinurile etc?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, eu am o pisica o am de cand era pui trebuia sa o vaccinez a costat destul de mult plus ca peste cativa ani mai trebuia sa ii fac deparazitari sau cand se imbolnaveste trebuie sa o duci neaparat la veterinar, mancarea poti sa o iei la pliculete sau granule, nu ii asa de mult. Daca ai casa nu ii problema dar daca stai la bloc ii mai greu pentru ca trebuie zilnic sa ii cureti litiera sa ii pui nisip SPECIAL, nu il lua din parcuri si din astea trebuie de la magazin special, plus trebuie sa o perii zilnic daca nu in casa vei avea numai par! Sper ca te-am ajutat! funda?

| IoanaKarina23 a răspuns:

Eu am un caine. daca il iei pui fara nici un vaccin te costa destul de mult eu am dat vreo 3 milioane pentru primele vaccinuri + mancarea (aici depinde ce caine ai daca ai un pechinez manaca putin dar daca ai ceva in gen de ciobanesc e mai scump, eu am un golden retreiver si mananca in jur de 25 de kg de mancare pe luna

| Ramona000 a răspuns:

Pai vaccinurile toate la caine ar costa cam 300lei si la pisica la fel mancarea zilnica o gramada pe luna vreo 50 lei plus hainute de iarna 30 lei jucari, plushuri etc,\. 30 lei + daca se imbolnaveste poate ajunge si la 400 lei funda?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te costă câteva sute de lei.
Pa, pa.

| PiTbuLuL a răspuns:

Depinde ce rasa de caine dar ii poti cumpara pedigri 10kg la 10 lei. vaccinurile intre 35-50 lei mai trebuie facute deparazitari.La pisici nu trebuie mult eu am niste matze dar nu le-am facut nimic in afara ca le cumpar mancare si nau patit. Oricum la caine ai nev de mult mai multa ingrijire decat pisicilebig grin
Sall!
BAFTA~!