Dap, au și ei nevoile lor și pleacă după mâțe. Când eram mai mic aveam un pisic, în fiecare vară își lua vacanță 1-2 săptămâni după care se întorcea înapoi acasă. A trait vreo 3-4 ani până a fost ucis bestialitate de un vecin furios care nu mai avea liniște noaptea, motanul meu se strecura la el în ogradă ca să îi reguleze mâța.
Am avut un câine care a trăit până la 14 ani.
Știu un cîine de 14 ani. E bătrîior dar sănătos. Nu știu cît trăiesc pisicile. La cîini, mai depinde și de rasă.
De obicei cainii traiesc pana la 15 ani dar s-a intamplat sa traiasca si pana la 20 de ani chiar mai mult.
Pisicile au 9 vieti dar nu se stie daca e adevarat oricum daca nu este adevarat eu stiu ca traiesc pana la vreo 10 ani dar nu stiu sigur.Cauta si tu pe net.
Motanii de obicei sunt mai haihui si se poate intampla orice.Sunt diferiti motanii asa ca pot fi motani care stau la casa lui si sunt si motani care pleaca peste tot.Acei motani care pleaca peste tot este bine sa ii tii in casa si sa mai iesi din cand in cand dar sa stai cu ochii pe el.
Varsta unui caine nu este la fel, adica toti mor la 15 ori 20 de ani, ci este influenta de talia lor. Cei de talie mica traiesc cel mai mult, mijlocie undeva la 15-18 ani iar cei mari in jur de 10-15 ani. Iar cainii sau pisicile maidaneze au viata cea mai scurta, ei nici nu ating varsta de 5-6 ani, decat in foarte rare cazuri.
EfruzeJosefine întreabă:
DamiPapucii întreabă:
Desh întreabă: