Cumperi mancare de hamsteri de la petshop si ai pui in recipient il pui plin si nu ai treaba cu el pana nu termina, cusca se spala 1 data pe saptamana iarna si la 2 zile vara. Poti sa ai dai si varza, morcovi, frunza de papadie (frunza aceia ferde care creste langa floarea aceia galbena) poti sa ai da la 2 zile cate ceva nu trebuie neaparat in fiecare zi si sa nu ai dai chiar mult. Sa te feresti sa ai dai cartofi si orice contine amidon mult si sare. sa nu aiba sare deloc.
Nu mananca numai porumb ci si seminte de floarea-soarelui, grau(boabele pentru hamsteri de la pet shop). Cred ca ar fi bine sa ii dai doar miezul de la nuci, cat despre recipient eu zic sa nu te stresezi prea mult ca majoritatea mancarii ajunge oricum pe jos prin cusca, e bun doar pentru boabe pana le depoziteaza in falci.
Ok in primul rand nu'i da apa, isi ia apa din morcovi, morcovii ii dai taiati pe latime, adica rondele de'alea. porumbul da, ii dai boabele pur si simplu, e bine sa ii dai uneori si patrunjel, are vitamine. si cred ca i'ai pus rumegus pe jos mancarea da, pur si simplu i'o pui acolo si ii dai de vreo 2 ori pe zi, el oricum daca ramane o baga pe toata in gura iar dupa o scuipa intr'un colt si o ingroapa deci sa nu te sperii daca ii vezi cu ditamai obrajii . si apropo vezi ca este la magazinul de animale mancare pentru hamsteri :d dar de morcovi tot sa nu te lipsesti. cat despre nuci, sincer nici eu nu am auzit succes si sa-ti traiasca :d.
Nelutuborda întreabă: