Am 4 pisici si 1 catel. ♥
2 caini,unul husky, si un metis de pechinez, si pe langa mai am 2 pisici, una korat, si alta un maidanez
Au am o catelusa ciobanesc german.O cheama Xena si implineste 7 luni.O ubee enorm!:X:X:X
Eu am un papagal peres galagios si jucaus dar cu toate astea il iubesc(este cel din poza)
1 catel.as mai vrea o fata pentru el.sa fie si el fericit si sa aiba o familie fericita :d.dar mama nu vrea o fata dar bobita al meu este tot pentru mine! il iubesc enorm si il ingrijesc cat pot eu!
Te astept sa te cred?
Dacă tu zici că mă aștepți...
Un pterodactil/?
Acasa in Romania am un pisic birmanez alb, iar la doua casa in Grecia nu am nici un animalut, sper sa-mi cumpar un catel de talie mica.
Pai am avut vreo 7 pisici, acum am unul.Un motanel pe nume Pusy si are un an si 6 luni si il iubesc asa de MULTTTTTT ENORM
Am o catelusa pichineza pe care o cheama Micuta, un caine chau-chau Tao 2 lupi fete Cora si Patrocle(asa a vrut mama cu toate ca e fata. am mai avut si unul de vanatoare dar e undeva in Londra acum la cineva
Am un yorkshire terrier un pitbul 2 catei de curte 2 pisicute si 1 papagal! si i iubesc mult de tot mai ales pe catei in total am 7 animalutze x: PLZZ funitzaa!
8 pisici,un cal, un caine, 36 de gaini, 4 cocosi si (porcul l-am asasinat de craciun) cam atat...
Un cal, 11 porci, 3 iepuri, 24 de gaini, un caine, 2 pisici, sobolani, si soricei de casa ca rod tot inclusiv cizmulitzele mele
Mda. Si eu aveam cateii si catelusi Dar mi-au murit din pacate Acum nu mult timp!
Pai unul sa imbolnavit Sa-ti povestesc.Eram acasa si ma suna bunica (catelu era la ea) imi spune sa vin repede ca nu stie ce are Pinky (catelu) Merg acolo. Pinki era foarte agitat. Si foarte fierbinte si,, transpira,, cand l-am adus acasa dupa 2 zile de medicamente pentru caini etc...A fugit. Si nu sa mai intorc. Deasta cred ca a murit. Si al 2-lea. Ma plimbam cu el. Ma oprisem sa vorbesc la telefon ca ma sunase prietena. Il tineam cu zgarda. Incepea sa se uite la un caine lup vagabont. Sa uitat cateva minute. Pana ce am terminat de vorbit. Si cand ne-am intors acasa na durat 2 secunde. Si s-a dus
Buna eu am doi caini si doi papagal si am grija de toti si ii iubesc la fel de mult pe toti adica foarte mult enorm! Pa!
Eu am 3 caini : doi ciobanesti germani si unul corcitura, 2 pisici, 4 porci, 1 vaca, 1 vitea, 6 iepuri, soricei, 1 veverita, 8 porumbei.NU GLUMESC!
Esti un @%$%$. Astepti sa faca bebelusi cu rat si coada?