2 caini,unul husky, si un metis de pechinez, si pe langa mai am 2 pisici, una korat, si alta un maidanez
1 catel.as mai vrea o fata pentru el.sa fie si el fericit si sa aiba o familie fericita :d.dar mama nu vrea o fata dar bobita al meu este tot pentru mine! il iubesc enorm si il ingrijesc cat pot eu!
Au am o catelusa ciobanesc german.O cheama Xena si implineste 7 luni.O ubee enorm!:X:X:X
Eu am un motan si doi catelusi...cand il scot pe cel mic la plimbare vine si motanul si se joaca amandoi.De EX:Motanul se ascunde dupa copaci si vine si ne sperie Plz funda! Am nevoie!
Pai am avut vreo 7 pisici, acum am unul.Un motanel pe nume Pusy si are un an si 6 luni si il iubesc asa de MULTTTTTT ENORM
Eu am 3 caini : doi ciobanesti germani si unul corcitura, 2 pisici, 4 porci, 1 vaca, 1 vitea, 6 iepuri, soricei, 1 veverita, 8 porumbei.NU GLUMESC!
Nu de putine ori ai incercat sau ti-ai dorit sa schimbi ceva in Romania. Cu singuranta te-ai revoltat in nenumarate randuri impotriva politicienilor, si ti-ai spus ca daca ai avea puterea, ai incerca sa schimbi ceva. Ei bine a venit momentul schimbarii, alturate comunitatii romanesti din eRepublik si rescrie vitorul. Romania are nevoie de tine pentru a creste. http://www.erepublik.com/ro/referrer/OanaNicoleta este cel mai mare simulator social construit vreo data. Alturate unei comunitati de peste 5000 de romani din toata lumea. Noi costruim viitorul, vrei sa faci parte si tu din el?
Pai unul sa imbolnavit Sa-ti povestesc.Eram acasa si ma suna bunica (catelu era la ea) imi spune sa vin repede ca nu stie ce are Pinky (catelu) Merg acolo. Pinki era foarte agitat. Si foarte fierbinte si,, transpira,, cand l-am adus acasa dupa 2 zile de medicamente pentru caini etc...A fugit. Si nu sa mai intorc. Deasta cred ca a murit. Si al 2-lea. Ma plimbam cu el. Ma oprisem sa vorbesc la telefon ca ma sunase prietena. Il tineam cu zgarda. Incepea sa se uite la un caine lup vagabont. Sa uitat cateva minute. Pana ce am terminat de vorbit. Si cand ne-am intors acasa na durat 2 secunde. Si s-a dus
Acasa in Romania am un pisic birmanez alb, iar la doua casa in Grecia nu am nici un animalut, sper sa-mi cumpar un catel de talie mica.
Am un yorkshire terrier un pitbul 2 catei de curte 2 pisicute si 1 papagal! si i iubesc mult de tot mai ales pe catei in total am 7 animalutze x: PLZZ funitzaa!
7 un caine o pisica o soparla o broasca testosa un peste un iepure o tarantula un papagal
Am o catelusa pichineza pe care o cheama Micuta, un caine chau-chau Tao 2 lupi fete Cora si Patrocle(asa a vrut mama cu toate ca e fata. am mai avut si unul de vanatoare dar e undeva in Londra acum la cineva
4 papagali perusi. pentru ca sunt adorabili si se joaca cu tot ce gasesc x_x