| diana a întrebat:

Cate zile rezista un papagal(perus) departe de stapan, fara a muri?

Răspuns Câştigător
| Al3Kss a răspuns:

Daca e doar unul e mai nasol caci logic ca e mult mai atasat de tine! dar oricum eu zic ca perusii care cred ca sunt cei mai simpatici si fermecatori papagali nu intra in depresie rolling on the floor stai linistita o sa continue sa manance ca inainte si poate o sa fie putin suparat, atat cat manaca ca inainte nu ar fi nici o problema. Insa tine cont de sfatul lui Kannysa trebuie sa aiba si o oglinda obligatoriu daca vrei sa fie ok!

5 răspunsuri:
| Kennysa a răspuns:

Mult timp, daca ii ai de putin timp nici nu iti vor simti lipsa dar daca il ai de mult timp nu rezista prea mult, daca sunt 2 perusi e foarte bine pentru ca nu le pasa de altcineva daca sunt doar ei,numai sa aiba,mancare,apa,jucarii si poti sa ii lasi si sa pleci,un perus rezista mai mult de cateva zile daca are pereche si maxim o luna singur dar nu e bine sa il lasi atat,totusi e bine sa aiba si o oglinda acolo, vorbesc din propia experienta, succes!

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi rezista cred eu pentru ca un vecin de-a mea sa stabilit in spania si la plecare mi-a facut cadou mie papagalii ei si ii am si acum.ii am de 4 ani. fundita?

| Al3Kss a răspuns:

De ce te intereseaza chestia asta? vrei cumva sa-ti iei adio de la ei?

| pulisor a răspuns:

Fara mancare rezista cel mult o saptamana. faa stapan rezista fara probleme nu prea e problema cu asta. funda/

| diana explică:

@Alex,normal ca nu.Dar eu voi pleca un timp si il voi lasa cu o ruda si am intrebat ca sa fiu linistita.Cu atat mai mult ca este unul singur, nu sunt doi.

Întrebări similare