Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Salut! Ce aparat foto (DSLR) recomandați atat pentru poze calitative cat si la un preț accesibil? Ca hobby, nu ceva profesional si scump ???? De preferat Nikon. Mulțumesc!
Salutare TPU! Ceva sfaturi cum sa scap catelul de giardia? Dupa problemele de piele acum la veterinar l-a diagnosticat cu giardia, dar scaunele sunt tot cand moi cand tari. Nu stiu ce sa ma mai fac.
Salut TPU! Șoferii de Bolt acceptă animale de companie în mașinile lor?
Au trecut deja 18 zile de la depunerea primului ou a papagalului meu kakariki dar el tot nu a eclozat. Asta poate înseamna faptul că oul nu e feritil, sau e doar o întârziere neașteptată?
Buna, am primit un pui de pisica, am observat mai târziu ca are niște chestii albe in jurul anusului, arata ca niște 2- 3 pietricele mici albe dar nu sunt sigura dacă sunt viermișori. Știe cineva...? (mai mult)
Acum 2 săp. papagalul meu kakariki a depus primul ou. Ieri când am lăsat- o să zboare prin casă am văzut faptul că pe pieptul ei nu se mai afla nici- o pană. Este normal sau este o boală care ...? (mai mult)
Ce modalități folosiți pentru a opri pisicile din a se urca în bradul de Crăciun?
Bună! Am o cățea în vârstă de 9 ani care a fost în călduri până acum 2 zile. De aseară a început să aibă niște scurgeri apoase limpezi, bea apa multă urinează des se linge la vulvă...? (mai mult)
Salut TPU. Tot încerc sa găsesc un site mai vechi de anul trecut din 2023. Era ca și un joc cu detectivi în care trebuia sa rezolvi niște indici ca sq rezolvi întreg puzzle- ul iar la final cel ...? (mai mult)
Salut TPU! Este legal în România să colectez ciori moarte găsite pe câmp, să le împăiez și apoi să le vând, fie în țară, fie în străinătate? Trebuie să obțin vreun permis sau să...? (mai mult)
Am 2 perusi. La început am fost neștiutor [prost] și băgăm mana în colivie și ii luam în mana și ei erau foarte speriați.Acum nu știu dacă mai pot sa ii imblanzesc și nici nu știu cum. Spuneți-...? (mai mult)
Cum poti imblanzi cel mai repede perusii adică sa îi iei pe deget? As vrea sa aflu ca as vrea sa nu mai fie speriosi
Buna, am nevoie de un sfat, de o luna am un motan british short hair care a fost al mamei mele, are in jur de 3 ani, la mama statea si in casa si afara, adica se cerea afara cand voia sa- si faca ...? (mai mult)
Buna TPU M am decis sa imi duc catelusa de la casa la bloc Credeti ca se va adapta? Are 6 ani si e boxer Oare voi reusi sa o invat sa isi faca nevoile afara? E destul de linistita de fel, dar e cam...? (mai mult)
Am salvat un porumbel atacat de pisici pe șine, nu zboara, e cam ciopartit si cateodata merge drept alteori se zbate si cade in cioc. Apa bea doar daca ii bag eu ciocul iar de mancare nu se atingea ...? (mai mult)
Salutări, nu știu cât de corectă este categoria aleasă, dar am și eu câteva întrebări pentru cei pasionați de mașinuțe RC și machete. Caut de ceva timp o mașină RC, de preferat de drift,...? (mai mult)
Buna TPU, am o urgenta, ma pregateam sa ma culc si mereu inainte ma uit in imprejurari sa vad daca sunt paianjeni dupa pat sau ceva, (am fobie). M- am uitat si am vazut deasupra patului jos langa calorifer...? (mai mult)
Bună! Pentru cei ce lucrează sau au lucrat livrator de mancare la glovo! Câți bani trebuie sa ai la tine în fiecare zi? Am auzit ca la tazz trebuie sa ai minim 200 de lei bani de rulaj.
Salut! Am nevoie de un răspuns cat de rapid se poate, dau funda! Deci, eu iubesc foarte mult cățeii. Și am decis sa îmi iau un pudel toy, care să îl țin în casă. Când m- am uitat pe olx am...? (mai mult)
Bună ziua, de dimineață am observat ca, câinele meu are piciorul rupt..nu înțeleg cum a reușit, aveti idee cat ma duce in total sa l bage in ghips?
Pentru cei care fumeaza iqos, in iqos club, unde sunt ascunse cele 3 simboluri? caut de prea mult timp si nu mai am solutii :
Porumbiță mea nu sta pe ou, pot pune un bec roșu deasupra oului? Oare ii tine de cald oului?
Buna, am o întrebare, ce mâncare trebuie sa ii dau unui pui de porumbel abia ieșit din ou?
Https://pin.it/1dNfO61ZN Buna TPU, Caut de ceva vreme acest motan incaltat și nu găsesc modelul să- l fac, mă puteți ajuta cu modelul in format PDF sau cu o pagină de unde îl pot...? (mai mult)
O porumbiță Intr o zi cat sta pe oul ei? Întreb asta deoarece porumbița mea nu prea sta pe ou, ea este prima porumbița care a făcut un ou și nu prea știu cu "ce se mănâncă", daca îmi poate...? (mai mult)
Bună! Am o cățea American Bully, are aproape 6 luni și i s-a umflat vaginul și îi curge o secreție puțin albicioasă! Credeți ca intră în călduri sau are infecție?
Pisica mea sterilizată a plecat de acasă, de 6 zil! Credeți ca sunt șanse să se întoarcă? O tir căutăm și strângeam, dar nu reușim să o găsim!
Am avut 6 pui de pisica dintre care au murit 2. 2 erau fetele ( care au murit) si 4 baieti. insa acum o luna sau mai puțin am observat ca un pui a orbit la un ochi.am ignorat crezand ca sunt doar niste...? (mai mult)
Am o pisică de 6 ani si vreau sa o mut la iubita mea care are si ea o pisică de 8 luni intrebarea este : se bat, eu zic ca nu ar trebui sa se bată că, a meu ii motan si al ei este pisică.
Am un papagal Karaki, astăzi a depus pentru prima dată un ou dar nu stă de loc pe el. Ce trebuie să fac?
Înnebunesc, pisica mea tot deschide frigiderul, nu știu cum să o dezobișnuiesc. Ii las mereu mâncare mai multa decât e necesar când plec de acasă, dar când mă întorc mereu e frigiderul deschis...? (mai mult)
Buna, câinelui meu i-a intrat șampon în nas, l-am spalat imediat și am încercat sa ii îndepărtez urmele dar cred ca a inhalat deja...și acum scoate sunete ciudate de parca s-ar inneca.
Buna. Am un caine primit de la iubitul surorii mele, stăpânul e in Germania eu in Romania câinele e cu mine și vreau sa trec câinele pe numele meu. Ce act trebuie mai exact? Câinele are vaccinurile,...? (mai mult)
Bună TPU dragă Există ceva site unde să cumpăr jucării scoase din vânzare la magazinele mari?
Salut! Cunoasteti un dermatolog veterinar bun in Bucuresti? Am un caine cu dermatita si am incercat toate cremele si sampoanele, dar nu isi revine :((
Ce pot face în cazul în care pisica nu mai vrea deloc carne sau Whiskas și bea doar lapte cand acum 2 zile manca normal?
Cainele meu a mancat jumătate sau o pastila de pentoxifilina retard de la bunicamea, pare doar puțin obosita, are 6 luni și 13 kg,
Pot scoate o broasca testoasa din aia mica de la animax din acvariu?
Buna seara! Aveti idee unde mai pot gasi Propalin sirop 100 ml pentru cainii cu incontinenta urinara? Am cautat in Bucuresti si in toata tara si pare ca nimeni nu mai are si propalin era singurul cu care...? (mai mult)
Ce nume sa pun unui pluș în formă de turtă dulce?
Salut.Vreau sa ma apuc de sala dar nu știu cu ce sa încep prima dată, adică știu ca trebuie sa imi fac abonament si asa dar mă refer cand vine vorba de exerciții, modul in care le fac, ce fel...? (mai mult)
Buna, cainele meu are o problema (TIN SA MENTIONEZ CA ESTE UN CIOBANESC DE ASIA CENTRALA, un caine de statura foarte mare). El a fost crescut de mic cu afectiune, devenind un caine afectuos, plin ...? (mai mult)
Salutare, am o întrebare/nelamurire. Am adus un catelus de la un adapost, are aproximativ 9 săptămâni si am citit ca vaccinul antirabic se face începând de la 13 săptămâni, insa de ce doar...? (mai mult)
Se cauta un camin calduros pentru micii patrupezi care va vor incanta inimile si va vor intregi familia. Trei fete si trei baieti roscovani cu insertii de alb si coada va vor aduce zambetul pe buze si ...? (mai mult)
Bună tuturor.Am mare nevoie de un sfat, pana voi ajunge la un medic veterinar, vă rog frumos.Am un câine Malinois în vârstă de 4 ani, nu a fost dat la monta niciodată pana acum si este ușor agresiv...? (mai mult)
Bună ziua.Va rog sa imi spuneți care e diferența dintre mascul și femela la turturele australiene cu mot. Ms
Salut TPU. Azi in jurul orei 16 una dintre iepuroaice a inceput procesul de fatare insa primul pui nu a iesit, doar picioarele din spate. Am asteptat cam 20 de min, nu am stiut ce sa fac. Dupa aceste...? (mai mult)
La cât timp pot despărți iepurașii de iepuroaica?
Bună! Am o mare problemă. Am un Bichon Maltez pe care l- am castrat acum câteva luni, însă de fiecare dată când cățelele vecinilor au fost în călduri, mergea la ele și avea erecție, ba ...? (mai mult)
Cainele meu a avut o reactie alergica grava la al treilea vaccin si anume Eurican DAPPI+ L multi. https://shop.biotur.ro/eurican- dappi- l- multi- x- 1dz Norocul a fost ca s- a intamplat pe drum si m-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Corina64 întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!