Alexandra : DADADADADA o mie de da! Ce naiba aveti mha cu cainii? Hai ca vin si eu sa va omor familia, va convine? Lasa-tii in pace, daca nu va convine suportati si voi! Flory, ii poti da spre adoptie daca vrei la persoane pe care le cunosti si care stii ca vor avea grija de ei! Nu ii lasa sa omoare cateii si cateaua! Astia-s oameni fara sufleti si retardati! Tu ai grija de cainii mei. Uite, pe mine poti sa ma treci de mai multe ori pe lista ( cu nume diferite ) ca sa strangi mai repede voturi! DA DA SI DA!
DA din toata inima sunt o foarte mare iubitoare catei...si in plus vecicni tai ar trebui sa isi vada te treaba lor pnetru ca nu ei comanda la tine nu cred ca lear coneveni lor sa le faci si tula fel si inca o data DA DA DA DA DA DA DA DA DA zeci de mi de DA-GHEORGHE IONELA...succes cu catelusi
Ce vrajeala ai in tine, simpatico. De parca da cineva 2 bani pe da-urile voastre...Cat timp nu este nimic oficial. Daca iti trebuie doar numele si un "da", fraudele sunt imposibil de evitat. Pe scurt, poti scrie orice nume vrei tu si strangi un miliard de voturi.
Ce vecinii aii. saraCa de tine. si saraCii catseii`! DA de 100000000 de orii`!:X. Sper sa sCape catseii`!.:*
De fapt frate meu a vrut asa tare un ciine poate daca esti de undeva din hincesti pot sa adopt unu, dar ce rasa sunt
@lolifox,Sergiu,esti din Basarabia sau ceva? Ca si eu am in clasa un coleg pe nume Sergiu si e din Basarabia, ca Basarabia a fost cotropita de turci si e un nume care nu prea suna...cum sa zic...e pe jumatate romanesc, pe jumatate turcesc.