Fa-i un pilaf cu ceva carne, ca sa manance. Da-i branza. Si dupa ce ii trece, nu ii da imediat hrana solida, ia-l cu supa in care inmoi paine. Poti incerca si ceai de menta in vasul de apa, dar s-ar putea sa nu vrea; a mea a refuzat si a trebuit sa ii dau apa. Pe viitor, incearca sa ii dai mancare speciala pentru catei si sa nu ii dai apa de la robinet, daca stai in Bucuresti, de exemplu.
Nu te scuza, si oamenii fac diaree...
Dai sa manance orez fiert si da-i cu lingurita ceai de menta concentrat.
Are vaccinul anti-parvo? Are diaree sau si voma? Imi inchipui ca l-ai vaccinat la timp mai ales pentru parvo-viroza. Mergi cu el la un veterninar cat mai repede pentru a verifica certificatul de vaccinari, diareea si voma sunt simptomele parvo-virozei mai ales la un pui. Daca are numai diaree ii poti face doar orez si morcov si un praf de sare pentru cel putin 3 zile. Dar chiar te rog sa mergi la un veterinar, noi nu iti putem spune daca este o diaree banala sau are alte probleme. Poate fi si mancare pentru caini, Pedigree nu prea este indicata cainilor datorita diareei pe care o produce, sau datorita mancarii gatite care are prea multa grasime. Mergi la un veterinar.
Dă-i o lingură plină brânză de vaci sau 50 gr cascaval. Nu mai mult că pe urmă vii să intrebi ce să-i dai să-i treacă constipaţia
Cainii mei fac diaree de fiecare data cand le dau mancare gatita in loc de bobitele pentru caini uscate.
Du-l la veterinar, asa cum a spus si Zazu. Poate fi ceva banal, dar poate nu. Oricum incearca sa-l faci sa bea ceai de menta in loc de apa de la robinet, macar pentru perioada asta. Dupa aceea da-i apa plata, sau macar apa de la robinet fiarta si racita.
Veterinarul iti va da o pastila care costa pana in 5 lei si problema va disparea.De asemenea iti va recomanda orezul fiert.
Anonim2796 întreabă:
Alllee întreabă: