| Szekely_Veronica_1958 a întrebat:

Catelul meu a fost lovit de masina, a avut scurgere de sange prin urina, nu are nimic rupt deoarece merge,dar ceva il doare.i-am dat antiinflamatoare si analgezice,il lasa durerea, bea apa,dar a facut pipi in casa(ceea ce el nu a facut niciodata) de doua ori,si de mancat nu manca nimic,nimicNu ma trimiteti la veterinar ca nu am bani de loc,nu am sevici,dar ma doare,tare sufletul pentru el, si cum sa-l mai ajut/? va manca oare,iar? ajutati-ma cu sfaturi, va rog! l-am pipait si nu are oase rupte,dar ce stiu eu inauntru, multumesc!

4 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Nu ii mai dati antiinflamator si analgezice fara sa consultati un veterinar, deoarece dozajul se face in functie de varsta cainelui, de gravitatea bolii/ranii dar si de greutatea animalului. O doza mai mare poate sa ii faca mai mult rau decat bine, plus ca exista antiinflamator si analgezic special pentru animale ( mult mai usoare).
Daca doriti sa il faceti bine, trebuie musai dus la veterinar pentru a stii exact ce are( nu stii daca are ceva rupt sau ceva fisurat, ori o hemoragie interna- de aici urinat cu sange) dar si care este tratamentul corect, sunt veterinari care consulta gratis.
Daca tineti atat de mult la animalul dumneavostra faceti orice pentru el, asta inseamna sa il duceti la un veterinar, alt ajutor poate sa ii faca mai mult rau decat bine, si este pacat.

| gelu1970 a răspuns:

Sun asociatii care ajuta animale fara sa ceara bani. nu ai vreuna aproape de locul unde locuiesti? in caz contrar incearca sa gasesti un veterinar adevarat, nu unul ce vaccineaza gainile, si ii spui situatia. daca iubeste animalele o sa te ajute.

| crytical a răspuns:

Va trebui sa va duceti neaparat la un veterinar cu el, vorbiti cu omu, ii spuneti situatia dvoastra si poate faceti o intelegere.

| nicusor95 a răspuns:

Veterinar.asa poti sa fi sigura.nu cred ca va costa mult o constatare.e cainele tau.si vad ca il iubesti.te poti lipsi de cativa bani ca sa il ai langa tine.