| ladybug23 a întrebat:

Catelul meu are 5 luni si i-au cazut dintii din fata (de jos ). este ceva grav?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai liniştită, i se schimbă dinţişorii, ca la copii, doar câinele e şi el mamifer ca şi omul. Ia-ţi o carte despre câini, cu informaţii serioase despre anatomia şi bolile câinelui, creşterea puilor, alimentaţia corectă. De ce să nu îi asiguri sănătatea căţeluşului tău încă de mic? Şi du-l la medicul veterinar pentru deparazitare şi vaccinuri, neapărat!
Te invit şi pe lecturirecenzate.ro!

11 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Catelul meu are 3 luni jum si ai inceput sa ii se schimbe dintii deci e ceva normal

| Barbie331 a răspuns:

Nu cred. Sa sti ca si cateilor le cad dintii in primele luni, deci nu te speria, eu zic mai bine sa te duci cu el la veterinar ca sa afli un raspuns mai corect! Imi dai mie fundita, plz?

| OanaVlad a răspuns:

Nu cred ca e ceva gravwinking du-te cu el la un veterinar ca sa afli un raspuns mai corectwinking funda?

| ChibiRose a răspuns:

I-au cazut dintii de laptelaughing

| ONU_2429 a răspuns:

Nu
big grin
i se schimba dintiibig grin
este ceva normal

| Mileeee98 a răspuns:

~si eu am un catel...si iau cazut dintzi cam tot la 5 luni.nu cred ca este grav pentru ca asa le cad si animalelor inti cum le cad copiilor.pentru ca au la fel tot dinti de lapte...

| MrBlueEnergy a răspuns:

La unele rase asa se intampla, dar ce e al tau?

| soby47 a răspuns:

Bine intelesca nu e grav. si el are dinti de laptewinking fara grija e ceva normal happy

| xxemoelfyxx a răspuns:

Normal ca e grav O. o'. E inca pui, cine stie ce si-a afectat la dinti cand a cazut.Ar trebui sa mergi la veterinar sa nu stai cu el asa, asta doar daca nu vrei sa aiba dintii strambi.Asa am facut si eu cu catelusa mea, si acum zici ca e monstru nu caine.
Take care happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu stiam ca la caini le pica dintiithinking poate e o lipsa de calciu. du-l la medic

| Enescu_Alice_1993 a răspuns:

Nu are nimic, nu este nici pe departe un motiv de îngrijorare.Cainele tau doar trece în acea perioadă dinți de lapte-dinti pe care o să ii aibă mereu.Ai mre grija sa nu îți roada lucrurile când îi cresc măselele.Nu uita, nu trebuie să intervii dacă vezi că ii se clatină câte unul, e absolut normal.Ma mai poți întreba lucruri despre câini deoarece matusa mea este veterinar, si am avut 18 câini pana acum