| RotaruAngelo a întrebat:

Catelul meu bichon are picorul rupt sau luxat la gamba, cainele meu merge schiop un om i-a dat cu picorul si cred ca i la luxat sau rupt "NU AM BANI SA IL DUC LA VERINAR, FARA COMENTARI DESPRE VETERINAR!"
poate catelul sa isi revina asta este ziua 3 de cand este lovit cainele usor usor merge dar merge doar pe trei labe, labuta care o are rupta o pune unpic jos ca sa poata sa mearga ce Pot face acasa cu el sa isi revina!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa-l tina cineva si tu s ate uiti cu atentie sa nu aiba vreun spin, cui sau tepusa intre degetele de la labuta, sau altceva.
Usor-usor sa-i palpezi si labuta sa vezi daca nu este zgariat sau fracturat, ca trebuie pus 2 atele de lemnisoare pe lateral si apoi bandajat.

| Whitte a răspuns:

Nu isi revine fara interventie. Daca nu-l duci la veterinar va avea dureri un timp si va ramane vesnic cu piciorul rupt fara sa poata merge normal.

| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Mergi macar la o farmacie sa iti prescrie analgezice (pastile de durere). In timp organismul cainelui se va adapta si se va "vindeca" in modul lui natural. Intr-adevar este recomandat sa mergi la veterinar, dar daca nu e o optiune, macar dai pastile de durere pana se reface organismul.

https://www.veterinarladomiciliu.ro/luxatia-de-patela-la-caini/