Cainelui trebuie sa-i desemnezi un loc al sau sa-si faca nevoile. Acest loc poate fi intr-un loc ferit in casa, dar este mai recomandat sa-si faca treburile afara, cu ocazia plimbarilor (minim de 2 ori zilnic). Va trebui sa ai la tine lopatica si matura + punga pentru a-i aduna excrementele!
Cu scutecele, nu rezolvi absolut nimic. O să se învețe așa, și e aiurea sa vezi un câine de 2 ani, sănătos, cu scutecul pe el.
Îți recomand niște peduri. Acelea sunt ok și pentru când câinele e mare, și tu nu ai timp sa îl scoți afara.
Pe caine trebuie sa il dresezi unde sa faca, de obicei il certi ca nu e voie si il scoti afara, un vecin de al meu de fiecare data cand facea in casa il baga cu nasul acolo pentru a intelege ca nu e voie, animalele sunt foarte destepte si se prind foarte repede.
Am rezolvat cu asta. I-am facut un loc in baie. Va multumesc pentru. idei.
Cine ti-o vandut catel asa mic ar trebui sa ii inchida canisa sau petshopul! Catei se dau la minim 8 saptamani..Si la puiuti si 3 zile fac diferenta.
Poti sa ii cumperi scutece pentru catei sau padd=uri ce se pun pe jos si au un miros in ele si cateii o sa faca pe el.
Dupa ce ii dai apa sau mancare stai si urmareste cam dupa cat timp are nevoie afara..si astfel vei stii ca la aproximativ 20 de minute dupa masa are nevoie si ai iesit cu ea.
anonim_4396 întreabă: