Te musca pentru ca este un catelusi mic si rasfatat.Asa este si al meu tot aceeasi varsta o are intr-un fel, are 5 luni al meu si cand era un pic mai mic chiar si acum mai ma musca in joaca.Cand era mic si nu avea colti mari il lasam sa ma muste dar asa s-a invatat si ma musca cand avea colti mari sti cum am procedat eu?
Cand musca ii dadeam o palma inceata la fund(am incercat si sa-l ignor cate va minute chiar si 20 de minute si tot nu se cumintea metoda asta cu ignoratul nu functiona deloc) dar cand ii dadeam o palma peste fund si il certam se cumintea si se ducea la somn (palma nu trebuie sa i-o dai tare trebuie mai inceata, mai usoara sa spunem asa).
Sti caini cand sunt mai mici sunt in perioada de cresterea a noilor dinti.Dar la 4 luni numai sunt te musca in joaca si ca stie ca-l certi fa metodele care ti le-am spus eu si sigur va functiona incearca ca la mine a mers foarte bine.
Succes in educarea cainelui tau!
Cand musca intrerupi joaca, ii arati ca te superi pe el, il certi si il ignori cateva minute. Fara bataie.
Totusi e posibil sa muste pentru ca te joci prea agresiv cu el sau il enervezi rau. Cu timpul va invata ca nu face bine si va musca doar in joaca, usor.
Succes!