anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Catelusa de mea de 7 luni e in calduri pentru prima data si nu-s pregatita s-o protejez. Mentionez ca sta in curte si prin gard ar putea intra "musafiri" nepoftiti. Am hotarat s-o culc in garaj, dar in timpul zilei exista perioade in care ar ramane nesupravegeata. Ce sfaturi imi dati? Ce ar mai trebui sa stiu despre aceasta etapa?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@furni-riscul meseriei... a mea are 50 si roade tot...asta e viata.
Si unde mai pui ca mai am si un alt animal (tot un rottweiller)si are 67 de kglaughing
Ca sa nu mai roada, ii cumperi oase de vita... din alea mariwinking

13 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Tu cand te-ai simtit pregatita (fizic, moral, aveai cunostinte...) te-a oprit cineva?

| antonius74 a răspuns:

Catelusele e bine sa nasca cel putin o data in viata, astfel devin mai afective si dragalase. daca nu o s-o lasi sa faca pui cel putin o data si o s-o sterilizezi (ca doar asta poti face, ca nu o poti tine non-stop in casa, nu?) o sa devina mai inchisa si trista.

| putzulica a răspuns:

Eu zic sa o lasi sa se simta si ea bine! daca simte nevoiawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Centura de castitate rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa mergi tu in petit cu ea, doar nu o vei lasa sa moara...''fata mare''. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tine-o in casa intr-o camera:d
Asa o tineam pe a mea cand era in calduri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-am zis ca n-o s-o imperechez niciodata, ci doar ca e prea mica pentru asta. Nu pot s-o pun in camera, Criticule. Are 30 de kg si roade tot.
Bro, ai una sa mi-o imprumuti pentru vreo 3 saptamani?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cristi, cred ca stii ca exista o deosebire enorma intre oameni si animale... Ceea ce vreau sa-i fac acum catelusei mele este sa o protejez, cum am mai spus. Veterinarul m-a avertizat ca daca ramane gestanta atat de tanara ar putea avea probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Furni, nu. Dar iti da Geoana centura lui de castitate, stii ca are, l-a desconspirat Base, ticalosu rolling on the floor tongue

| mihaela_9665 a răspuns:

Eu te sfatuiesc ca ar fi mai bine sa mergi cu catelusa ta la un veterinar, si sa itrebi veterinarul ce ar trebui sa faci cu catelusa ta. Spune-i sa iti dea niste sfaturi.

| florin_7547 a răspuns:

Nu trebuie s-o privezi de dreptul ei de a procreea. Daca nu acum, mai tarziu tot trebuie s-o lasi sa devina mamicahappy

| costin_6617 a răspuns:

Exista un spray special pentru catelusele in calduri sa nu atraga musafiri nepoftiti. Mi se pare ca exista si niste chilotei.Cauta pe www.pentruanimale.ro si vei gasi

| mandiy a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la veterinar cu catleusa pr sterilizare dar...cand o sa se faca mai mare trebuie sa o lasi sa fac puisirori macar o data asa cum ti s-a mai spus si jos pentru ca va fi emotiva daca ii pirde mereu ai grija cu ea...mult grija.:*