Cine a operat catelusa a fost un incapabil, nu si-a facut meseria cum trebuie, cauta un medic veterinar care sa cunoasca meserie, parerea mea e ca trebuie operata din nou, pana nu se elimina sursa de infectie nu rezolvi nimic.
Trebuie eliminata suspiciunea unui cancer in cazul catelusei tale.vei sti, numai daca o opereaza sau daca ii face o radiografie.nu opera cateaua fara radiografie, ar fi pacat sa o chinuie degeaba mai ales ca la varsta ei si dupa atatea anestezii, sa mai reziste inca uneia.repede o radiografie si dupa aceea iei o hotarare. daca are cancer nu o opera, o sa sufere mai mult.
Acum e 11 decembrie, si catelusa mea se simte foarte bine. Iam facut ecografie, avea puroi si o gaura de 5 mm diametru in burta si adanca,, si i-am dat antibiotice si injectii, i-am curatat si dezinfectat ranile zilnic de 3 ori si i-am pus o galetusa in cap. Am, dus-o s-o opereze dar a facut febra mare 41 grade si asa ca am tot continuat tratamentul cu pastile si acum s-a vindecat mananca si alearga, se joaca. Nu-i mai curge puroi,, rana cealalta s- a inchis,, parca nici n-ar fi avut nimic, pielea s-a facut cum era inainte. Am scapat cu bine. In aprilie face 14 ani