anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Catelusa mea a mancat cateva frunze de violeta de parma, ii pot face rau?

5 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Este posibil sa ii faca rau. Du catelusa afara sa manance iarba ca poate o doare burtica...adu-o inapoi in casa si da-i niste sare sa linga astfel ea va vomita si va elimina atat frunzele cat si iarba.
Si catelusa mea a facut indigestie si la fel am procedat...am dus-o afara sa manance iarba apoi i-am dat sare sa linga si a vomitat, apoi s-a simtit din nou bine.
Daca da semne ca e umflata in burta du-o neaparat maine dimineata la veterinar.

daniela
| daniela a răspuns:

Nu, nu sunt toxice

| simona24 a răspuns:

Violeta de parma este otravitoare, supravegheaza'l si vezi sa vomite, daca vezi ca se simte apatic mergi la medicul veterinar cu el.

| bibitza a răspuns:

Depinde cat de sensibila este.catelusul meu a murit acum 3 ani din cauza faptului ca incepuse sa manance prostii de pe strada.nu il tineam in lesa si pana ajungeam la el mai manca cate o prostioara... s-a imbolnavit, 2 saptamnai l-am tinut la perfuzii si tratamente peste tratamente dar nu l-am mai putut salva crying. ai grija de el si nu-l tine fara lesa! stiu ca dupa un anumit timp ajungi sa ti la el ca la un om mare cum ziceam eu... ei el era un ghemotoc sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cainele meu mancase niste frunze din vie si dup`aia le-a varsat, credv ca si la catelul tau o sa se intample la fel.