| AnnaAnnne a întrebat:

Catelusa mea are burta tare, de ce?

Răspuns Câştigător
| ChristinneK a răspuns:

Ei bine ai toate sansele sa te gandesti ca e gestanta, daca chiar burtica nu i se trage inseamna ca o sa ai o catelusa mamica :*

6 răspunsuri:
| dmrtr a răspuns:

Buna! ...si eu am avut aceeasi problema cu cainele meu (Bichon Maltese )
problema a avut-o din cauza ca era tot timpul agitat si cu mult chef de joaca, si din aceasta cauza i s-a miscat un inel de pe coloanacrying
Cainelui meu i se intarise burta din cauza dureri "emise" de coloana.

Cu cat il durea mai tare coloana cu atat i se intarea mai tare burta!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poate a mâncat mult. N-are nimic. Vezi dimineata cum se prezinta, cand te intorci de la plimbare cu ea.

| ChristinneK a răspuns:

Poate e balonata o fii mancat ceva care nu i-a cazut bine la stomac. Dimineata vei vedea cum se prezinta, da-i ceva mai usor de mancat, iar daca ii dai granule asigurate ca are apa mereu poate fi si din acest motiv.

| AnnaAnnne explică (pentru ChristinneK):

Apropo,acum o saptamana si ceva a fost la un catel din vecini care este de aceiasi rasa cu ea, este posibil sa fie gestanta?happy si multumesc pentru raspunshappy este si mai lingava si mai linistita

| ChristinneK a răspuns (pentru AnnaAnnne):

Ei bine ai toate sansele sa te gandesti ca e gestanta, daca chiar burtica nu i se trage inseamna ca o sa ai o catelusa mamica :*

| radioboy a răspuns:

Pentru ca e curv@. funda big grin

| AnnaAnnne explică (pentru radioboy):

WTF? Vorbeam serios! si sa nu.mi spui ca si tu vorbeai serios ca, chiar nu ma intereseaza nu mai raspunde la intrebari daca nu stii fa.mi te rog acest serviciu.