anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Catelusa mea gestanta se apropie de termen. Ce ar trebui sa stiu/fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e rău să ai pregătite nişte bucăţi de cearceaf vechi, să-i faci, pentru atunci când o să nască, ceai de tei slab şi îndulcit cu zahăr. Să fii calmă şi să vorbeşti încet, orice s-ar întâmpla.
Când se apropie naşterea începe să se învârtească în jurul ei şi tot împige botişorul spre burtică şi se linge.
Dacă nu poţi să îi iei căsuţă, foloseşte o cutie mare de carton, ca acelea de televizor. Pune acolo multe straturi de ziar şi peste ele una din bucăţile de cearceaf. Puii trebuie să apară cam din jumate în jumate de oră. Dacă întârzie vreunul mai mult, trebuie chemat medicul acasă.

4 răspunsuri:
| me a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=z0MusD_I2x8 videoul asta te poate ajuta dar cred ca indicat ar fi sa o duci la veterinar in cazul in care apar probleme.

| Ama06_1449 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mergi la un veterinar, el iti pote raspunde la toate intrebarile si te poate ajuta.

| RoxyGrG a răspuns:

In primul rand va trebui sa o ducii la veternar pentru o consultatie ca sa fii sigura ca nu sunt probleme
paitrebuie doar sa ii faci un adapost cald(un culcusi de caini pe care il gasesti la petshopuri)ii pui mancarea langa el si in fiecare zi stai cu ea acolo astfel in cat sa se obisnuieasca si apropo nu te impacienta totul se va intampla de la sine

| PurpleButterfly12 a răspuns:

Poate sa nasca si acasa la tine. dar daca apar unele probleme:puiul nu iese, catelusa sceauna trebuie dusa la doctor.culcusurile de la petshopuri nu sunt bune deoarece catelul isi face propriul lui culcus(da cu ghearele, intr-un fel aranjeaza ea pe acolo), e bine ca in camera sa fie cald si pe jos sa fie niste paturi, saltele etc. E bine sa stii ca atunci cand trebuie sa nasca ea devine foarte agitata si daca latra un pic uneori inseamna ca are dureri, atunci ar fi bine sa o ajuti sa o mangai pe la urechi si sa-i faci masaj pe burta. Sper ca ti-am fost de folos.PS:Ce rasa e cainele? Vinzi puii? Cam cu cat? Pt vreau si eu unul(baietel)happy happy happy happy happy!