anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Catelusa mea nu mananc nimic si nu vrea nici apa sa bea,a vomitat azi dimineata ceva alb si tot ii vine dar nu poate,a facut diaree cand am fost cu ea afara,dar ea este activa parca nu ar avea nimic.Dar totusi nu mananca, ce sa ii fac oare? sad

15 răspunsuri:
| ġคвÿ a răspuns:

Otrava, exact s-a intamplat si la un caine de al meu. sa nu aiba limbrici daca a facut diaree dai fortatsa bea niste lapte e bun pentru limbrici

| anonim_4396 explică (pentru ġคвÿ):

A mancat bobite din mana de la mine si i-am dat si putin ceai de menta.O sa isi revina, nu cred ca e otravita?!

| Mihaela1964 a răspuns (pentru ġคвÿ):

Laptele e chiar contraindicat, nu mai da sfaturi aiurea daca n-ai habar.

| anonim_4396 explică (pentru Mihaela1964):

Stiam ca nu se da lapte.

| Mihaela1964 a răspuns (pentru anonim_4396):

Las-o sa se linisteasca putin; incearca sa-i dai carne fiarta de pui sau vita cu orez fiert, pune-i apa proaspata in vas. Daca nu-si revine mergi cu ea la veterinar.

| anonim_4396 explică (pentru Mihaela1964):

Ok,va multumesc de sfat! happy

| Kriss96 a răspuns (pentru ġคвÿ):

Majoritatea cainilor au intoleranta la lapte desteptule!
O sa faca diaree toata noaptea de la lapte. Niciunul din cainii mei nu suporta laptele!
Ala de la mama e altceva. Pentru cunostintele tale chiar si unele pisici au intoleranta la lapte.
Nimic nu sti. Mai dai si sfaturi.

| Kriss96 a răspuns:

Cum ce sa-i faci? Tu nu ai auzit de veterinar? Ai caine si nu sti ca trebuie dus la veterinar cand e bolnav?
Voma este foarte periculoasa. Poate fi semn de orice. De la mancat prea mult pana la intoxicatie.
Acum e energica dar daca apare febra si ajunge ca o leguma pentru ca e deshidratata si slabita de la vomitat si nemancat adio! Niciun doctor nu poate face bine un animal daca a fost neglijat. Adica dus prea tarziu la veterinar.
Are vaccinurile facute macar? Se vede ca nu ai auzit de veterinar asa ca intreb.

| anonim_4396 explică (pentru Kriss96):

Da am auzit si normal ca le are! Vrei sa il duc duminica la veterniar cand este inchis cred eu?

| anonim_4396 explică (pentru Kriss96):

Nu a mai vomitat de azi dimineata si a inceput sa manance dar parca ii este greata.Cred ca a facut o indigestie oare cat ma costa tratamentul la veterinar?

| Ademira a răspuns:

In diaree are cumva mucus? Cand a avut ultima deparazitare interna facuta? Cu ce ai deparazitat-o? A mancat ceva de afara? Daca i-ai facut deparazitarea interna acum mai mult timp, e posibil sa aiba viermisori. Eu zic sa ii aduni intr-un borcan treaba mare si sa duci la un laborator sa vezi ce si cum. Daca a mancat de afara ceva, e posibil sa fie otrava si atunci trebuie sa o duci neaparat la veterinar si sa ii pui o botnita cand iesi la plimbare. Poate sa fie si o problema de nutritie. Poate din mancarea pe care o primeste, nu absoarbe toti nutrientii. Poate are indigestie, poate e balonata. Daca nu a mancat de pe jos, atunci poti sa ii faci orez cu legume si sa ii dai sa manance in cantitati mici, dar des, asta pana isi revine si cauta daca gasesti Calo-Pet sau Nutri-Cal. Eu alor mei le dau si mei decorticat fiert cu legume daca au probleme cu burtica si isi revin in cateva ore, dar ei au fost de mici obisnuiti cu mancarea gatita. De asemenea, daca mananca mancare gatita, ar trebui sa primeasca suplimente. Eu dau alor mei calciu, ulei de peste, Calo-Pet, ulei de cocos presat la rece zilnic cate o jumate de lingurita, ulei de in pentru caini un sfert de lingurita pe mancarea racita si praf din oase de vita tot pe mancare. Daca mananca numai bobite, e posibil sa fi facut intoleranta sau ceva. Uite iti las aici un site care te ghideaza cat de cat si poti sa vezi cam ce si cum poti sa ii dai. http://www.whole-dog-journal.com/......568-1.html

| Doci_Sergiu_1984 a răspuns:

Eu zic sa o duci la un veterinar. s-ar putea sa aiba o aprindere de plamani cum a avut si catelusa mea anul trecut. mai ales acum cand este iarna i se poate intampla orice. eu cand am dus-o la doctor mi-a zis ca timp de o saptamna vor trebui facute injectii cu antiboitic. ai grija deoarece este destul de periculos happy

| anonim_4396 explică (pentru Doci_Sergiu_1984):

Da am dus-o si i-a facut 3 zile cate 2 injectii.Dar vad ca are o stare de somnolenta. sad