Zici ca veterinarul nu este.
ar trebui sa conteze?
du-te la altul
eu in locul tau m-as documenta pe net
m-as tuce la primul veterinar care l-as gasi, sincer
si catelusa mea era asa, de cate zile e asa?
in fine, apasa-i pe abdomen, de se strange o doare stomacul,
uita-te, are nasul umed sau uscat,
daca are nasul uscat are febra.
daca are aceste simptome, du-te unde vezi cu ochii daca iti iubesti patrupedul
mult noroc!
Da am fost mai devreme cu ea la veterinar ca am fost plecat ieri si n-aveam unde. E racita, ii fac injectii dar chestia e ca nu vrea sa manance acum. Doarme, sper sa-si revina.
Merci la toti
Probabil nu e ce i s-a intamplat si catelusei mele
mult noroc si sanatate catelusei tale
Buna! Pai e clar ca cea mai buna alternativa ar fi cea a medicului veterinar. Iti sugerez sa arunci o privire pe acest site http://www.google.ro/......http?/url (sper ca poti sa il accesezi, daca am scris corect linkul...) sau ai putea cauta un numar de telefon al unui veterinar cu un cabinet privat, care vorbeste romana sau o alta limba straina pe care o vorbesti si tu. Sincer, gandeste-te de cand este asa. Si cautand in memorie, s-ar putea sa iti dai seama ca a mancat ceva ce nu trebuia\nu avea voie\nu i-a priit. Umple-i bolurile cu mancare si apa proasata\laptic (Ce ii place ei) si incearca sa ii fluturi o jucarie (poate chiar jucaria ei preferata) prin fata ocholor, sa ii scuturi lesa, sa arunci mingea prin camera, poate-poate ii revine cheful. Temperatura astazi a variat cam peste tot. Vezi cat s-a jucat afara, si daca vremea nu a contribuit la starea ei actuala. Daca nu, fa-i si o baita, poate o ajuta. Incearca s-o gadili, sa-i dai usor cu mana peste nasuc, ca sa o intarati si sa vezi cum reactioneaza. Daca nu are nici un impuls de a se apara, de a se jcua, de a manca sau de a face orice alt ceva, ar trebui sa suni un veterinar sau la un spital veterinar\o clinica veterinara. Daca nu reusesti, fi sigura ca va trece cu bine de noaptea asta. In orice caz, sper ca te-am ajutat si sa-ti traiasca, si insanatosire grabnica!
De mancat mananca dar n-are nici o reactie la nimic, se pune si doarme.
Se pune si doarme zici... pai are greutatea normala? Si acum cat timp ai luat-o? De cand era puiut sau de curand? Si ceva ce mai poate influenta starea ei: Ati mai avut inainte, un catel sau o catea care a murit? Si vezi daca are febra sau nu, pentru ca poate sa fie racita, ca vremea de afara nu-i tocmai potrivita: cand rece, cand cald.
Da, si o am de cand avea aproape 2 luni. Nu n'am mai avut nimic, si eu ma gandeam ca e de la vreme ca zilele astea a fost racoare, a batut vantul si azi brusc a fost cald
Ar fi mai bine sa mergi cu ea la un veterinar si o sa iti spuna ce sa ii faci. daca e bolnava remediile pe care le poate recomada o persoana care nu s-a confruntat cu exact aceeasi problema ar putea avea efecte adverse si sa agraveze situatia. noroc si sper sa se faca bine!
Cred ca e in calduri...Adica cred ca trebuie sa fete. Daca respira greu nu poate altceva insemna. Daca nu, du-te neaparat la veterinar, da-i o pastila etc.
In primul si primul rand daca ti-se pare ca se agraveaza du-o la veterinar ii vor face un control si iti vor da niste medicamente dar poti sa iti faci o idee in legatura cu ce are si cu ce sa o tratezi dupa site-urile:http://www.libertatea.ro/......nav/1031/,
Poate a mancat ceva ce nu i-a priit. Dar cel mai bine este sa mergi cu ea la un medic veterinar si sa stii exact ce are. Sunt o mare iubitoare de caini si sper sa se faca bine. Daca afli ceva sa ne anunti si pe noi. Bafta!
Deniissel întreabă: