Asta e luna imperecherilor la anima; e, sunt in calduri deoarece au nevoie de catele, catelele de caini etc cu chestia asta, oricum catelusul tau are momente poate de nu mananca, ai putea sa-l scoti afara cateva minute sau un sfert de ora lasa-l liber o sa gaseasca o catelusa prin zona unde stai
sa nu ii faci baie cu apa rece deoarece raceste, trebuie doar sa iei apa rece intr-o cana mai mare si apoi sa o torni peste putzulica lui :d o sa ii treaca o sa pui tot asa in functie de cat este in calduri
dar cel mai bine ar fi ca sa-l lasi sa se incataleasca si sa isi faca treburile necesare
este in calduri
este absolut normal
fiecare animal este luna aceasta
este timpul lor, stai linistita
E in calduri si nu s-a apropiat de nici-o catea? faii un dus cu apa mai rece poate ii trece daca nu are curaj sa se duca la catele
Pai din cate stiu eu cainii in genral sunt disponibili. cateaua e doar o data la 6 luni parca. ce faci? il lasi sa-i treaca, sau mergi la vecinu si ii spui "fac pui pe gratis!"
Tu nu ai putea sa ii faci nimic. Doar el insusi poate
Chiar nu vad ce ai putea sa ii faci, lasa ca ii trece si nu mai e in calduri.
Masculii nu intra in calduri niciodata. Ei "innebunesc" cand simt o femela in calduri.
Nu ai ce sa-i faci. Lasa-l sa-si rezolve singur problemele personale.
Nu subestima animalele, uneori ne sunt superioare!
@anuska, @anuska, la intrebari proaste nu te poti astepta la raspunsuri bune (vezi mei sus).
Probabil tu vrei sa spui ca "te strange de picior" cand te vede. Daca este asa, singurul lucru pe care poti sa il faci este sa il dezobisnuiesti. Striga la el ca nu are voie, intoarcei spatele, nu te mai juca cu el in momentul in care face asa ceva, si cu timpul o sa se lase de hobby lui.
Bafta si ai grija de el, si de tine
Poate nu i se par suficient de inteligente pentru nivelul lui Pune-i niste chilotei, poate daca nu o sa mai ajunga singur acolo o sa vrea sa rezolve cu altcineva
Deeu_1723 întreabă: