Nici ai mei n-au mancat, dar mi-a recomandat cineva mancarea de pisici si mananca si-acum doar asta. e mai moale si mai marunta.
Pe masura ce creste isi mai schimba obiceiurile alimentare.Mai tarziu va manca sigur.
Nici al meu nu vrea sa manance, mai multi mi-au spus sa nu ii dau nimic sa manance cateva zile pana nu accepta mancarea lui, dar nu as putea sa fac treaba asta, mi-e mila. mai ales ca e foarte pofticios cand eu mananc ceva. In schimb mananca granule pentru pisici, cam rar, o data la 2-3 saptamani.
Mancare pentru pisici :d...Al meu mananca. Zici ca e pisica . Sau poti sa ii prepari chiar tu... ii fci diferite retete pentru catei
Orez cu legume si carne de vita
Ingrediente (pentru 3 mese, caine de 30-35 kg):
* 1 pachet de orez (1 kg)
* 300 g carne de vita slaba
* 250 g morcovi
* 250 g telina, pastarnac, patrunjel radacina
* o lingurita rasa de sare
Se da carnea intr-un colocot si se scurge prima apa; se pune din nou la fiert. Se fierbe pana se fragezeste (in functie de calitatea carnii si de vasul folosit, 1h - 3h), apoi se adauga legumele rase sau pasate in blender sau in robotul de bucatarie. Separat se fierbe orezul; cand a fiert, se scurge de apa si se adauga in supa de carne cu legume si se lasa la fiert pana scade suficient. Se lasa sa se raceasca.
Nici al meu nu mananca mancare de catei insa ii place foarte mult cea de pisicute
Da-i un pumn in guraglumesc
deci, da-i mancare facuta de tine poate, poate ca nu toti cateii mananca panaramea de-alea din pungulite
Sty linistita ca nici al meu nu mananca mancare pentru catei...
eu l-am lasat nemancat 5 zile doar cu bobite si nici mkr nu s-a deranjat sa le mirosa...
in schimb mananca ou kinder(ceea ce nu te sfatuiesc sa ii dai)
si carne.innainte mai manca si orezul din krne dar acum doar il alege
Pune-i lapte iar in lapte pune-i bobite.bobitele se vor inmuia si nici nu o sa isi dea seama ca lea mancat, dupa o saptamana, doua, max trei dai bobite intregi dar sa fie in sos daca le mananca, dupa o saptamana dai bobite crocante(tari) Ii Urez pofta buna!
Incearca sa il hranesti cu mancare...si o sa vezi ca intr-un final o sa manance el. ps:nu iti pot trimite mesaj. nu stiu de ce.sa stii ca produsele care le-am testat eu sau prietenele sunt chiar ff bune in special fardurile.parfumurile.vopselele de par si cremele. poti cumpara cu incredere
Nici al meu nu mananca boabe doar conserva si mancare facuta. I-ai dat conserva? Poate e bolnav sau nu ii mai place mancarea pentru catei.