Cainii pot trai pana la 18 ani, eu asa stiu. Sau pana la 23, dar daca are 9 ani eu ti-as putea garanta ca 3 ani tot mai traieste, numai sa nu ii se intample ceva. :*:*:*:*
Am avut şi eu un câine care a trăit pana la 20 de ani era foarte bolnav si de multe ori o lua razna dar tot a murit cainele tau sunt sigur ca va mai trai cam 15 16 17 depinde cum il ingrijesti la 14 15 17 ani cum am zis eu este îngrijid medium (asa şi asa)
In medie un caine traieste...cam 15 ani... dar exista si excepti...mama are un caine care are 18 ani
Nu stiu raspunsul exact la intrebarea ta dar daca vrei sa aflii cam cati ani are printre caini x7= 56 ani
Pai eu am 15 ani si am un caine de 16 ani care din pacate acum e foarte bonlav si cred ca intr-o saptamana se duceSi stai fara griji ca o sa mai traiasca inca atat pentru ca catelul meu a avut multe accidente dealungul timpului.
Eu am 15 ani si am un caine mai mare cu un an ca mine dar din pacate ne foarte bonlav abia mai merge si nici nu mai mananca.deci stai fara griji ca mai traieste inca atat.
Deniissel întreabă: