Maxim 10, dar de obicei cam 8. Asta in f bune conditii de viata. Cei de camp traiesc mult mai putin.
Iepurii sunt mamifere cu o durata de viata cuprinsa in general intre 8 si 12 ani pentru iepurii care traiesc in captivitate in conditii bune de viata. Durata de viata pentru iepurii care traiesc in salbaticie este mult mai mica atat din cauza conditiilor grele de viata cat si a animalelor de prada.
Iepurii sunt mamifere cu o durata de viata cuprinsa in general intre 8 si 12 ani pentru iepurii care traiesc in captivitate in conditii bune de viata. Durata de viata pentru iepurii care traiesc in salbaticie este mult mai mica atat din cauza conditiilor grele de viata cat si a animalelor de prada... sper ca te-am ajutat...astept fundita
Eu am un iepuras superb azi mi l-am cumparat de cand l-am vazut l-am si indragit si cand l-am luat prima data in brate stiam ca trebuie sa fie al meu si dupa doua secune mi l-am si cumparat de fapt este o fetita scumpa de 3 luni... cred ca prin dragoste atentie si responabilitate pot trai foarte mult.Denisa