Am doi catei, unul ceobanesc german>>baiat>> si o fata pekinez...mai am o pisica pe nume Mishu
Eu n-am pisicuţă, am ditamai motanul! Bilă s-ar simţi jignit la aşa o afirmaţie...cum de ce? Aşa a vrut el, a venit într-o zi şi n-a mai plecat, îi convin probabil orele de masă şi meniul...
Eu am pisica acum, am avut si catel, dar a murit. De ce? Ca imi plac si ma fac sa ma simt bine. Ne jucam, sta cu noi, ne asculta, face si prostii.
Am un catel de talie mica. Nu cunosc rasa exact. Am si doua pisicute. Pentru ca sunt suflete si e bine sa ai macar un animal. Animalele nu te judeca, si iti ofera afectiune.
Am un catel de talie mica . Nu cunosc rasa exact . Am si doua pisicute . Pentru ca sunt suflete si e bine sa ai macar un animal .Animalele nu te judeca , si iti ofera afectiune .
3 catei : Husky, ciobanesc mioritic si un Teckel. Si o pisica : Birmaneza metis. si de ce... nu stiu exact
Eu am doua pisici, care nu sunt de rasa dar sunt foarte dulci.Mai ales ca le-am crescut de la 2zile...pentru ca niste oameni fara suflet le-a aruncat in parc.
Am doi yorkshire terrier. o fata si un baiat. pe fetita o cheama tina iar pe baietel jimmy
AvalohAlyn întreabă: