| Eclectica a întrebat:

Caut un nr de tel la care sa sun sa vina sa adune vreo 5-6 caini de langa o scoala! E urgent, sunt caini agresivi, scoala e de copii mici fara aparare! E vorba de Stefanesti Ilfov. Rog nu-mi dati tel de asociatii care vin peste saptamani, care ne dau sfaturi aiurea. Cineva care sa ii ia de aici, sa nu se intample vreo nenorocire din nou! Multumesc!

6 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

La primarie, ca de ei ar trebui sa tina serviciul de ecarisaj. Varianta mai simpla si mai eficienta e cirnat injectat cu antigel. Dar nu iti bate joc de ciini, ia-le cirnati buni, nu rahaturi de-alea de 6-7 RON kilu'...

| Kriss96 a răspuns:

Sunt agresivi? Sau esti tu prea incuiata? Ia mai gandeste-te.

| InVisible99 a răspuns:

Cauta pe google hingheri din orasul tau si trebuie sa-ti apara o adresa si un nr de telefon

| Eclectica explică (pentru InVisible99):

Crezi ca nu m-a dus macar atat capu'? Nu mai exista notiunea de hingheri, apar toate neamurile de Administratii, de organizatii, dar nu raspunde nimeni la tel. Credeam ca stie cineva mai concret cum se actioneaza...

| InVisible99 a răspuns (pentru Eclectica):

Mergi la primar si acolo poti sa gasesti raspunsurile

| Talmacel_Alexia_1999 a răspuns:

Atât de proasta poti sa fii!
Câinii nu fac rau pentru amuzament sau altceva asa fac doar oamenii.
Câinele musca daca il ranesti sau il bati.
Crezi ca daca vine cineva sa ii ia rezolvi!?!?!?
Câinele este agresiv doar daca eu faci rau.

Poti sa faci asa:
Sa te apropii usor de ei
Sa ii hranesti
Sa te joci
Sa le dai apa
Sa ii iubesti
Sa ii iei la tine
Sa cauti stăpân sau sa ii duci la o asociatie de încredere.

Daca tu o sa chemi hingherii tu esti devina pentru ca tu le faci rau.
Daca pe tine te raneste cineva nu ti-ai dori doar pentru el!?!?!?!?
Asa sunt si câinii.Nu iti dai seama!
La mine s-a întâmplat sa fie un câine pe drum foarte mare si toata lumea spunea ca e rau si musca.M-am dus la el.Era slab, flamand si foarte fricos.L-am crescut si i-am căutat stăpân.Asa ar trebui sa faci si tu! Dar nu prea ma astept la prea multe de la tine pentru ca esti o proasta, o nesimtita, o guraliva si o nebuna.

Tu esti prea idioata ca sa intelegi ceva.ESTI ASA PROASTA SI NESIMTITA INCAT SI PORCU' E MAI DESTEPT.
ESTI O NEBUNA DACA CREZI CA SUNT AGRESIVI.
DOAMNE SA ITI FACA RAU CA SA TE OCOLEASCA LUMEA SI SA SPUNA CA ESTI AGRESIVA SA VAD DACA ITI PLACE.DOAMNE CA CAINII SA TRAIASCA SI SA AIBA STAPAN...ASA AR TREBUI SA TE ROGI NU AR TREBUI SA TE ROGI SA MOARA SI SA AIBA PARTE DE RAU.
AI FI O TICNITA DAR DEJA ESTI. DACA NU TE SCHIMBI VEI RAMANA O PROASTA MARE.