| darkmihai a întrebat:

Ce a patit pestele meu? va muri?:((? de 2 zile sta asa si nu mai vrea sa manance nimica http://i.imgur.com/87kgC.jpg va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| ioana100 a răspuns:

Acest betta arata foarte rau,este intr-o stare foarte jalnica,este deja mort! acvarile tip bol nu sunt recomandate,vad ca nu ai fitrul de apa,incalzitor,pietre,pur si simplu ai un acvariu gol,fara nimic in el doar cu un peste si apa! daca iti iei o responsabilitate de facut trebuie sa te ti de ea, nu sa-ti bati joc de un suflet nevinovat! sper ca te-am ajutat, imi cer scuze ca sunt prea directa...

4 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

Nu are destul aer în acvariul ăla. Mărog, poate ăsta nu-i cuvântul potrivit, dar înainte să fie careva gen "Bwăhăhă peştii nu respiră idioato"... peştii respiră prin branhii, îşi iau oxigenul din apă. Şi da, o să dea colţul dacă nu-i iei un acvariu bun, mai mare etc. Are nevoie şi de nişte aparate speciale, filtre, whatever. Nu ştiu să-ţi explic că nu mă pricep

| Muflă a răspuns:

Nu te-am făcut pe TINE idioată, dar se pare că nici prea deştept nu eşti dacă ai sărit la concluzia asta -_-

| darkmihai explică:

Muflă Ba prostule, de 3 ani am pestele si sunt baiat

| darkmihai explică:

Acum a dat coltul crying(((((mersii ioana data viitoare o sa am grija,sad