Depinde. Poti sa iei covorase speciale pentru a-si face nevoile, o lesa/un ham, zgarda, recipient pentru hrana si apa, sampon pentru catei, o perie, botnita daca necesita, una-doua jucarii. Ce vrei sa ii iei in plus, tine de tine si de buget Eu i-am luat si un cosulet special, are acolo pernuta ei si o paturica, i-am facut hainute pentru vremea asta (e mititica a mea), jucarii diverse.
Si inca ceva foarte important, mergi la veterinar cu el pentru vaccinurile periodice. La inceput sunt mai multe, apoi vei merge doar o data pe an. Asculta si sfaturile medicului veterinar.
O cusca daca il tii afara, o perna speciala daca doarme in casa
sampon special sa il mai speli, perie sa il perii, vaccin, controale medicale periodice, jucarii, mancare speciala pentru dinti (Cainii au nevoie sa roada chestii), lesa, botnita daca e agresiv
Buna
castronel, maturica, foras, o jucarie un os pentru cate, o perie o manusa tip perie, sampon, solutie pentru deparazitare..si multa fragoste.
O zi frumoasa sa ai
O jucarie sau mai multe, lesa, zgarda, botnita, o manusa dinacea care are perie la palma acolo ca sa il cureti de blana in timp ce il mangai
anonim_4396 întreabă: