| Raraa a întrebat:

Ce alegeti, pisica, caine, papagal, hamster sau pesti? De ce? Cel mai bun si mai lung raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| TrottiForYouOfSurprise a răspuns:

Buna,mie imi plac catei dar nu pot fi tinuti prea bine la bloc. Pisicutzele care pot fi tinute mai usor la bloc sunt draguta dar mi se par rele si zgarie.Hamsterii,papagalii si pestii sunt cai mai potriviti pentru bloc dar cred ca dintre acesti trei as alege hamstrii deoarece sunt mai draguti poti sa te joci cu ei si nu miros urat (asta daca te ocupi de ei ) Deci pentru casa,caine as alege si pentru bloc hamster! Stiu ca lumea zice ca daca iubesti un animal elibereaza-l numai ca il iubesti atat de mult pur si simplu nu poti sa-i dai drumul. Animalele sunr cele mai frumoase finte din lume,nu sunt deloc proaste cum zice Gibbons, sunt foarte frumoase.AM avut si eu de toate si sincer zis pestii nu mior prea placut deoarece trebuia sa ma ocup foarte mult de ei si nu ma puteam juca cu ei (asta s-a intamplat cand eram mai mica ),pisica am avut dar afugit dar e si ea frumoasa, hamsterul a murit dar nu foarte devreme dar el nu mi-a facut deloc probleme si mi s-a parut foarte dragut dar au un miros ciudat nu neaparat urat, papagal am dar daca nu-l dresezi sa stea pemana de mic nu e fain si acum am doua catele.Pe ele le iubesc cel mai mult! Dar sa stii ca de fapt toate animalele sunt frumoase!

13 răspunsuri:
| armand3004 a răspuns:

Fiecare are ceva special.
Pisica este draguta, jucausa, insa cand imbatraneste, devine morocanoasa, si plictisitoare.
Cainele este, cum spune si proverbul, cel mai bun prieten al omului. Cand il chemi vine la tine, se joaca, te iubeste foarte vizibil, etc.
Papagali sunt frumosi, colorati, insa nu sunt asa distractivi ca pisicile si cainii, si in plus, trebuie curatati tot timpul, astfel se imbolnavesc.
Hamsterii sunt distractivi mici si jucausi, insa trebuie sa te ocupi de ei, exact ca de papagali.
Pestii, sunt mai bult de design, nu te poti juca cu ei, doar sa ii privesti si sa ii admiri, insa pesti sunt cel mai greu de intretinut. Odata pe saptamana trebuie sa schimbi 10% din apa din acvariu, odata la 2, 3 saptamani trebuie sa speli toate filtrele, si sa speli toate ornamentele, sa ai o temperatura optima etc. Primele saptamani iti va placea sa te ocupi insa te vei plictisi repede, mai ales daca esti o persoana spontana.
Insa, in opinia mea, cel mai recomandat este un caine de talie mica.

| adina02 a răspuns:

Caine si papagal.cainele este jucausi, este o companie placuta, te poate ajuta si sunt foarte dragalasi.papagal pentru ca nu ocupa mult spatiu te poate inveseli cu cantecul lui, il poti invata cuvinte. cele mai tari animale pa.

| gigel68 a răspuns:

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza, caine. (sper sa apreciezi ca cel mai lung raspuns e doar din 2 cuvinte.)

| Eღilia62 a răspuns:

Caine.Pur si simplu pentru ca sunt preferatii mei.

| LarisaDragomir a răspuns:

Eu mi-as lua un catelus mic si pufos... pur si simplu catelusii sunt adorabili,se joaca,sunt inteligenti, ii poti plimba pe strada si te consoleaza cand esti suparat.ei se potrivesc foarte bine cu stilul meu... de asemenea poti sa il cumperi, sa iei de la cineva sau poti sa gasesti unul.
asta e alegerea mea, dar nu iti fortez decizia.

| wforweirdo a răspuns:

Eu am avut de toate. Şi acum am ramas doar cu un câine, pe care îl iubesc extrem de mult. După părerea mea, peştii sunt plictisitori şi nu prea ai ce să faci cu ei, doar să îi priveşti, plus că e cam mult de lucru cu ei. Papagali am avut când eram mai mică, şi din nou, nu îi poţi lua nicăieri cu tine şi îi chinui doar ţinându-i în colivie. Hamsterii sau porcuşorii de guineea, sunt ok, dar nu prea poţi să îi laşi liberi prin casă, şi din nou, nu merită să îi ţii în acvariu dinăla. Pisicile nu prea mă încântă de când am dormit la vărul meu şi m-am trezit noaptea la 3 şi am văzut pisica urcată pe masă mâncand ce a mai rămas din cină. Eu aş alege câinele, îl poţi lua cu tine aproape oriunde, te poţi juca cu el, vă puteţi relaxa uitându-vă la tv, iar la urma urmei, un câine te iubeşte şi te ascultă mai mult decât un peşte. Şi dacă stai la bloc, alege un câine de talie mică.

| AddaSunnii a răspuns:

Parerea mea este sa iti iei un hamster. Sunt fiinte mici, usor de ingrijit, si usor de "manevrat". Se ataseaza repede, si daca nu ii bruschezi, si te porti frumos cu ei, te vor iubi. Eu am 2 hamsterite, si sunt foarte multumita, sunt cuminti, nu fag nici galagie nici mizerie, si mananca foarte putin. Sunt cei mai dragalasi, hamsterii, pentru. ca te indragostesti urgent de ochisorii aia micuti care se uita la tine de parca vor o imbratisare laughing. Poti sa te gandesti si la un papagal, este super ok love struck Doar ca ii place sa cante dimineata, si te va trezihee hee In rest, si el se ataseaza si poate deveni un prieten bun love struck. Sper ca ti-am fost de ajutorhee hee

| wolfman22 a răspuns:

Eu zic, ca hamster fiindca este mic, nu miroase este dragalas usor de intretinut si nu face galagie!

| Pittikk a răspuns:

Eu am avut de toate dar in loc de pesti broaste testoase rolling on the floor. Eu as recomanda sa iti iei un hamster.Il poti intretine si la bloc si la casa,nu ocupa mult spatiu, nu face multa mizerie, nu costa mult, cusca se spala usor... Celelalte animale fac mai multa mizerie, unele cum ar fi pesti miros urat...Acum depinde de tine sa alegi. Sper ca ti-am fost de folos! happy

| Gibbons a răspuns:

Nu-mi plac animalele. Sunt proaste, ocupa spatiu si trebuie sa stai dupa ele. Daca vrei sa-ti iei, nu-ti lua.

| GaleataDeChiftele a răspuns:

Daca iubesti un animal il eliberezi.Dar cred ca iti pot face un top:1.Pestii ofera o atmosfera placuta te relaxezi privindui.2.Hamsterul cam miroase de la excremente dar e dragalas si nu face gaalagie.3.Cainele/Pisica e cam la fel numa ca,,,,, cu cainele depui mai multa munca.Vaccinuri.treziri de dimineata pentru plimbari etc etc.In rest raman papagalii care sunt foarte galagiosi.winking Bft

| vеяª a răspuns:

Gibbons,Nu prea te duce mintea asa de bine daca vrei sa stii animalele sunt frumoase, destepte e adevarat ca trebuie sa stai dupa ele dar daca le iubesti o faci cu drag! Si apropo si tu te tragi dintr-un animal si toata lumea asta inseamna ca tata lumea e proasta?!

| DenisaaS a răspuns:

Buna, adutza!big hug
Scumpo, uite eu de exemplu am un hamster.big grin pe nume Bella happy.dar in fine sunt destul de multumita de el ii fac curat de vreo doua ori pe saptamana, si nu miroase aproape deloc! Dar eu totusii as prefera un caine. love struck [Pentru ca eu zis ca sunt foarte prietenosi si potii sa te joci, distrezii, plimbii.etc.(cu ei)].winking Si daca iti cumperi i pesti ii folosesti doar sa ii privesti. big grin Si papagali eu zis ca in general fac prea multa galagie.si mie personal pisicile nu mi le plac! big grin Dar marog draga mea love struck, tu stii cel mai bine ce dorestiwinking
Dar eu te sfatuesc sa iti cumperi un caine!winkinglove struck