Caine. E prietenul omului si e un animal foarte sociabil si jucaus. E preferatul meu dintre cele 3.
Buna.
E cam greu de ales.
Imi plac toate animalele.
Pisica imi place cel mai mult.
O seara placuta
Pisica! Pt ca eu am 4 si mi le iubesc enorm.In plus, nu vor afara deci e mai comod, ca nu-ti cere sa folosesti timpul tau prea mult.Pt ca sunt curate, fac susulica la nisip.Pt ca sunt torcarete si-s frumoase
Caine si iepure, nu-mi plac pisicile, din toate 3 am avut, unele pisici sunt chiar dragute, dar cele mai multe sunt urate
Am avut un iepure :X, dar crede-ma sa nu iti iei niciodata asa ceva pentru ca... sunt atat de dragalsi si de pufosti si de cuminti ca chiar si atunci cand, in cazul meu sa "baligat " ( scuze de expresie ) pe cearsaf si am dormit noaptea in frig, tot nu poti sa nu-l iubesti, iar cand te desparti de el chiar doare ... ia-ti un hamster ca aia mor repede
Cu toate ca... iepurele ar fi mai cuminte si nu ti-ar creea prea multe probleme, iar cainele te-ar pazii si multe altele... eu aleg pisica, animalul meu preferat si cea mai adorabila creatura intalnita vreodata
:*:*:*
Cainele este mai usor de ingrijit decat pisica, la care trebuie sa ii schimbi si nisipu iar iepurele, daca nu ii vei schimba rumegusul o data la 3 sau 4 zile in casa va mirosi a pipi de iepure ce este foarte ingrizitor... Iti recomand cainele deoarece poti iesi la o plimbarica cu el, prin parc.si daca iti cauti perchea, cainele te va ajuta foarte foarte mult!
Pai mie imi plac in ordinea asta
1.caine
2.iepure
3. pisica
Mie mi se par toti draguti indiferent ce creatura e!
lacramioara2000 întreabă: