Pai depinde, daca intrebi un iubitor de pisici ar zice PISICA.
daca intrebi un iubitor de caini ar zice CATELU'
daca intrebi un pescar ar zice un PESTE
daca intrebi un om alergic la blana ti-ar zice PAPAGAL'
daca intrebi un ciudat ti-ar zice SARPE
daca intrebi un batran ti-ar zice NIMIC.
MIe imi plac animalele mai micute.De exemplu hamster sau papagal.Nu cred ca ele iti dau atatea batai de cap cum iti da un caine.
Dupa parere mea hamsterul si papagalul.Sunt mici si dragalasi.Am doi acasa si ii iubesc foarte mult.
Cainele este mult mai afectuos decat pisca dar pisica este mai draguta... dar daca ma intrebi pe mine as alege un caine deoarece e mai afectuos si ascultator:X
Parerea mea este ca cel mai frumos animal de casa este capul de leu. http://www.latifa.ro/images/rase/38720080701183218.jpeg s super simpatic, se zice ca e o combinatie intre pisica si iepuras.
Secolul 21 a permis cercetatorilor din genetica sa obtina noi rase si specii. E greu sa spui ca x e mai frumos decat Y. Eu ca vet spun ca un om trebuie sa isi aleaga animalul in functie de ce ii poate oferii ca sa nu ne batem joc de ele. Poti avea din fiecare cate 1 cu conditia sa ii cresti de mici impreuna. Sau poti face combinatia papagal- caine, hamster - caine, peste - caine, caine -pisica, peste - pisica ( daca e acvariu bine inchis ) Sugerez pentru apartament : bichoni, pisici de toate speciile mai putin cele albe ca lasa mult par si sunt 90% surde, pechinezi, cockeri. Pentru curte : orice altceva de talie mare. Eu sunt iubitoare de pisici, si daca vrei pisica ia-ti birmaneza: e iubitoare, ascultatoare si spune "mama" sau " mia-maaaaaaaaaaa".
este o particularitate a acestei specii. Nu iti lua tarantule, serpi, chesti de genul! sunt greu de intretinut si daca scapa din cusca, s-ar putea sa nu mai scapi tu cu viata. A si inca ceva : o iguana sau o broasca testoasa nu poti sa o pupi in bot si sa o smotocesti sau sa ii cumperi zgarduta cu fundita. Succes
Pai imi plac foarte mult papagalii si iepurasii aceia micutii. Dar mi-ar placea si un Yorkshire Terrier Toy. Ce este clar FARA pisici.nu prea imi plac. Iar daca ar fi dupa mine eu cel mai mult mi-as dori un cimpanzeu, pe bune. Mi se par cele mai destepte animale de pe aceasta planeta(in afara de om bineinteles). Poti sa o/il invetii sa danseze, sa se spele, sa fredoneze un cantec, sa deseneze, sa recunoasca anumite culori, sa numere(pe degete), etc.iti va fi cel mai bun prieten. Iar animale cele mai frumoase de pe aceasta planeta mi se par tigrii.Si mi-ar placea tare mult un pui de tigru.
Dupa mine cateii de talie mica. Adevarate bijuterii si prietenii cei mai buni si mai loiali!
Cainele...labrador,daca stai la casa, la apartament o pisica sau chiar pesti, hamsteri, iespurasi.
Parerea mea ca sunt iepurasii mie imi plac cel mai mult dar si pisicile sunt frumoase
funda?
Pt. ca toti avem soricei pe undeva pe acolo merge o pisicuzta:X
Dar prefer cainele
Pai mie imi plac foarte mult pisicile persane intra pe :http://www.pufulici.ro/ si o sa vezi poze cu ele sau pisicile siamezi se zice ca sunt foarte apropiate stapanului sau poti sa-ti iei un caine iar aici http://www.zooland.ro/arhiva/rasa+de+caini+sorecari?pag=6 poti vedea mai multe rase de caini. Daca iit iei un caine ia-l cand este pui si dreseazal asfle incat sa se asculte cand va fi mare si sa nu ai probleme cu el sau cumpara un caine gata dresat
Caini is draguti poti satil ei eu am 6 dar am acasa doar unu ceilalti is mici
ღFionaღ întreabă: