| joy a întrebat:

Ce animal ai? Cum il cheama si ce-ti place la el? Eu am un lup, in cheama Rex si e foarte fidel!

Răspuns Câştigător
| Sara2 a răspuns:

Am un hamster dulce alb cu labutzele si nasucul roz il cheama tomitza

22 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Eu am o catea, Jessy o cheama. Sta la ai mei, ca au curte si alearga toata ziua. Are 7 ani si cred ca e cea mai sexi din cartier, fiindca mereu stau la poarta toti cainii din vecini, iar ea nu ii baga in seama. Cand am luat-o, am cumparat-o drept pechinez. Intra toata in palma mea si era tare pufoasa. Dupa care a inceput sa creasca... si sa creasca... Acum imi vine pana la genunchi, are parul scurt, in nuante de maro, botul alungit si niste labe puternice, cu muchi conturati. Iti dai seama ca numai pechinez nu e... Imi place la ea spiritul independent. Nu ii place sa fie inchisa, nu merge cu lesa, dar daca o las libera, sta in zona mea vizuala.

Anna
| Anna a răspuns:

Eu am cu caine, un coker de 5 saptamani si 2 kg, il cheama Joe Coker si inca e prea mic, ne cunoastem de numai 3 zile, dar imi place foarte mult ca este jucaus si lipicioshappy

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Am o papagalita care se numeste cocuta.imi place foarte mult ca sta pe umarul meu si defiecare data cand stau in fata calculatorului ea sta langa mine

| DenissaDeea a răspuns:

Eu am doi papagali(perusi) imi place ca sunt draguti, frumosi, zbenguiti, raspunde cand le strig pe nume, imi tin de distractie, imi inveseleste casa, imi tin de urat in lipsa sotului etc. ii cheama LIYA si LUY:

| hugin a răspuns:

Ok. Inca nu am un animal dar o sa am la jumatea lui iunie ( e inca in burtica la mama lui micutu). Nume Igor rasa dihor happy Accesorii? luate pana la ultima jucarioarahappy

| cribus a răspuns:

Am doi porcusori de guineea rudy si geta, o nimfa pe care am primit-o de cateva zile nu are nume

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Am un iepuras care nu are nici un nume, o pisica Veve si un acvariu cu pesti. Iepurasul e tare dragalas si dulcic, pisica e desteapta si am impresia ca intelege ce ii spun, iar pestisorii sunt foarte jucausi si imi place ca daca sunt prin preajma acvariului se bulucesc catre locul in care sunt.

lolita
| lolita a răspuns:

M un motan il cheama Tomy, de bun nu are nimic dar il iubesc enorm de mult happy

| miry a răspuns:

Eu am o catelusa bichon, o cheama bella, e de culoare alb cu bej, am crescuto de la o luna, acum are 1 an si2 luni, si e foarte jucausa ca sa nu mai zic ca e topita dupa mine, intelege tot cei zici e f desteapta

| christian a răspuns:

Cativa sobolani prin curte de pe la vecinilaughing

| manoka a răspuns:

Noi imediat avem gardina zoo, avem 2 caini, unu e mioritc e uriasa si adorabila din pacate deja batrana o avem de 13 ani, mai avem o corcitura l-am gasit pe drum cat era pui asa l-am luat acasa, avem 2 pisoi, si banditul meuhappy acum a primit cadou o broasca testoasa...

| cristi a răspuns:

Eu am un caine tot lup, talie mijlocie, tot Rex il cheama happy are 10 ani si 5-6 luni, pot spune ca am crescut odata cu el, estee un caine credincios, este ascultator dar si f agitat si energic. te poti juca cu el cu o mingie aproape orice legat de fotbal laughing

| alexam a răspuns:

Eu am o catelusa, si e metis intra ciobanesc german si catel de strada. imi place la ea ca e cuminte si desteapta! iar pe tine nu te cred ca ai un lup laughing)

| Selena a răspuns:

Eu am o pisica, o cheama Zaza si imi plac la nebunie ochii ei imensi!

| csintalan a răspuns:

... un lup adus din rusia, numai ca nu vorbeste, simte tristetea, bucuria,... e lupul,, LILI,,

| ICanLoveYou a răspuns:

EU AM UN PISOI MIC SI FOSRTE DRAGALAS, PUFOSILA:*:*IMI PLACE MULT LA EL CAND SE JOACA E ASA DE DRAGALAS!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un motan Tomy-tomyta...imi place la el pentru ca e un motan deosebit...cred ca nu exista un motan mai frumos decat el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am un motan, nu e de rasa dar ce e interesant la el e k are un ochi albastru ier celalat e verde. e f dragut si e cel mai alintat motanas...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt propriul meu animal happy

| CriSslsa3 a răspuns:

Eu am un catel.Il cheama Dixi si ne apara de hoti. E FOARTE dragut si fidel.

| anida a răspuns:

Iubesc foarte mult animalele si in special cainii de aceea am trei caini un rottweiler il cheam Paco(il am de 2 ani si este paznicul casei), o catea rasa labrador pe care o cheama Bella(pe care o am de 1 an este o catea foarte frumoasa)si de ziua mea am primit un catea shar-pei(cred ca ii spune la rasa) pe care o cheama Cora (mi-am dorit dintodeauna un catel din acesta rasa, nu pot inca sa va spun caracterul ei pentru ca e prea mica)de toti trei imi place la fel de mult si nu as renunta la ei niciodata, stau la casa si de aceea pot sa ii tin pe toti ca daca as sta la bloc nu cred ca ar reusi sa fac fata cu ei sunt asa jucausi nu stau un moment, sunt foarte ascultatori, destepti si loiali stapanului.Va doresc la toti sa aveti parte de animalele voastre sa va creasca mari, sanatoase si ''mumoase''...

Întrebări similare