Am un caine (metis) o femela mai prexis, un motanel (metis si el) este gri tigrat seamana cu pisica de pe posterele cu wiskas si mai am o tarantula ( Gramostola Rosea) este cea din avatarul meu.
Păi am un motanel de rasă corcitură dar e foarte scump ( alb cu negru și are ochi verzi), o pisică tot corcitură(mama celui de mai sus și e tot alb-negru cu ochi verzi; e foarte obraznică și se cațără peste tot!), un motan birmanez (ca o pisică birmaneză normală; e foarte leneș!), o cățelușă care e tot corcitură dar o iubesc foarte mult ( e o culoare cam ca a pisicii birmaneze, are ochii mari și căprui, este foarte jucăușă, are mai mult de 5 ani și e extrem de pufoasă ) și am și doi papagali peruși, un mascul (verde cu galben și negru) și o femela (galben cu albastru și putin verde).
Iubesc animalele și dacă ar fi după mine luam acasă tot ce găseam pe stradă... Părinții aștia...
Tu ce animale ai?
Pai am avut multe animale. Dar pe 11 martie o sa am un caine de rasa pechineza de la o fata abia astept nu mai am rabdare, am avut si eu 2 pisici dar au fugit de acasa cand eram plecata in Turcia
Am un Chow-chow roscat de 2 ani ...si pot sa zic ca este un caine foarte jucaus si energic. Insa mare parte din timp imi i-a sa ii perii deoarece are o blana foarte deasa, in rest il scot afara de 2 ori pe zi si mananca numai produse pedigree
Animal,sa ma gandesc:
pai am avut un dracusor l-am vandut free si am luat un grizlly...e fain darama tot...dar e animalul meu de companie, e mascul caut femela)
Salut! Eu am un catel rasa Airedale Terrier si e foarte jucaus si prietenos, face pozne uneori dar tot il iubesc; are blanita negru cu maro, creata si e de talie mare. Mai am 3 pisici, niste corcituri foarte frumoase - una gri (albastru de Rusia) tigrata, una alb cu negru si un portocaliu foarte pufos (angora turcesc).
Daca te-ai decis sa iti iei un animalut si esti sigura ca poti avea grija de el fara sa il chinui, sa stii ca merita. Sunt niste suflete cu adevarat deosebite.
Pai
Eu am un buldog englez E foarte foarte destept si asa de dulce are blanita aia a lui care se intinde aww
Uite si o poza cu el file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/ioana/Desktop/385862_143482309086942_100002755205219_146558_1505825688_n.jpg Daca vrei mai multe detatli despre rasa asta cere`mi id`u :*
Pupici >
Scuze de link dar, vad ca nu merge:-s
Nu merge pentru ca nu este un link este calea dprepozade pe pc-ul privat. ca sa se poata vizualiza poza trebuie sa o pui pe un server.
Am avut un picinez era corcitura dar a murit ca a facut infectie urinara si veterinarul a zis ca nu e grav si i-a dat cateva injectii iar in a 3 zi era mort
Si eu voi avea un pechinez dar nu va fi corcitura. imi pare rau pentru catelul tau si mie mi-a murit un catel de rasa westie acum 2 ani la calcat masina
AngelSpeed întreabă:
Șeerbi întreabă:
MunteanDiana26 întreabă: