Un f bun prieten ar fi un catelus. Beagle sau Jack Russel imi plac mie ( si eu vreau sa-mi iau); sunt f jucausi, inteligenti, nu cresc f mari Dar un caine are nevoie de atentia ta. Trebuie sa intelegi ca este o responsabilitate.
Eu am o persana. E f increzuta si morocanoasa, nu se linguseste niciodata, nici cand i foame. Mai degraba parca ar fi un bibelou Nu prea are treaba cu oamenii Pisicile sunt mai independente.
Pai ori retrasa ori in centrul atentiei? Daca esti timida, retrasa te-as asemana cu un castor, daca esti jucausa, iubesti animalele, esti foarte populara si dornica de a fi in centru atentiei, cu o foca, iar daca uneori esti nervoasa.se intampla oricui
UN PAPAGAL!
"timida": papagalul este timid atunci cand intra undeva unde nu cunoaste dar se acomodeaza
"retrasa": atunci cand papagalul simte ca nu are cu cine "vorbi" nu se mai desfasoara cum se desfasura si deci este retras.
"in centrul atentiei"-papagalul atunci cand il scoti din colivia sa si sti atent la miscarile sale nevinovate si senzuale-zburda din toate penele si este foarte fericit :)
1.Este o pasare foarte jucausa;)
2. UNii papagali vorbesc deci sunt inteligenti si ai cu cine comunica :))
3.Atunci cand esti nervoasa te poti descarca pe papagal :-j ai putea sa tipi la el o viata ca tot replica lui este :"owww Doamne! ce am mai facut?"
Din toate acestea rezulta ca animalul ideal pentru. tine este un papagal... daca este bine hranit poti sa te bucuri de el cam 11-12 ani;);)
xoxooo, mary :)>-
O tarantula Sigur vei fi in centrul atentiei. Numai ca nu sunt asa de jucause
Numai bine, Shin
Pai sincer...pentru personalitatea ta ar fi dragut un catelus:X:X unul pufos care sa te faca happy si sa il iubesti:X succes
Multumesc mult pentru raspunsurile primite...cred ca voi alege un catelush dar nu ma pot decide intre un Beagle sau un Jack Russel ...hmm...
Un sarpe din clasa constrictorilor mici (ex. elaphe guttata, lampropeltis getulus..etc.)
Sunt usor de intretinut si sunt animale deosebite
In plus nu fac galagie, nu trebuie scosi la plimbare si nu lasa par