Animalele n-ar trebui chinuite in casa,dar trecand peste faza asta.
Cred ca pisicile, pentru ca lor le place sa fie rasfatate, sa fie mereu in centru atentiei.Dar si papagalii.pentru ca ei numai in casa pot sta, sunt colorati si iti aduc mereu zambetul pe buze cu energia lor.
Cainele deoarece se spune ca cainele e cel mai bun prieten al omului (dar fiecare cu preferintelel lui)
Pisica,nu audce prea multe stricaciuni casei si cand vii obosit de la lucru scoala de primeste cu o caldura specifica, uiti de oboseala
Cainele 100%...este pe departe cel mai afectuos animal, se ataseaza de stapan si cred eu ca majoritatea sunt foarte inteligenti!
O vaca! De ce? : Pentru ca nu o poti pierde nici daca vrei...asa daca iti iei un chiuaua imediat il pierzi.
Io nu v-am pus intrebarea pentru fundita v-am pus sa vad ce parere aveti si voi c-am asa sa vadce animal sa am
oricum unele din sugetii sun bune
Pisica. Daca ti un caine in casa mai mult il chinui,plus dimineata trebuie sa te trezesti sa il scoti afara, face mizerie si are si mirosul lui specific. Pisica are nevoie doar de atentie si sa fie rasfatata, nu face stricaciuni si nici nu iti bati capul prea mult cu ea. Sau veverita si cincila.Sunt foarte dragalase si poti avea grija usor de ele.
Pisica. Daca ti un caine in casa mai mult il chinui,plus dimineata trebuie sa te trezesti sa il scoti afara, face mizerie si are si mirosul lui specific. Pisica are nevoie doar de atentie si sa fie rasfatata, nu face stricaciuni si nici nu iti bati capul prea mult cu ea. Sau veverita si chinchila.Sunt foarte dragalase si poti avea grija usor de ele.
Pisicilee,trag la tine si hey` uite...si cainele este dar trebuie sa ai mai mult grija timp liber...si are nevoie de mai multa ocupatie, deci eu raman la pisici. funditzZa?