Am un catzelush...
il cheama bijou:X
e de rasa bichon maltese... e f pufos si alb:X:X:X
I love my dog:X:X:X
by mee:d
Canar... o pasare si ii spun tweety (probabil ca asa se si scrie ) ...este alb cu putin galben si canta de ma innebuneste toata ziua... dar imi lumineaza ziua :X
Am asa 2 perusi :
Tzitzi -fata si chiri -baiatu
Fata e galben cu verde si baiatu alb cu norisori bleu :X
Mai am o pisica birmaneza cu ochi albastri ff pufoasa
Ricky pichinez corcit superb talie mica alb pe burtica si labute restul negru destept si foarte iubitor mereu il mangai
Buna! Eu am un catel pe nume Bobby (e lung ca o boaba de fasole, tocmai de aceea i-am si zis asa) si doi motani pe care ii cheama Tiganu (e total negru) si Mishu (are culoarea galbena)
Un pisoi frumos! Robert! Are 15 ani! E castrat... deci nu poate sa demonstreze ca e pisoi, dar iti spun eu! E cel mai frumos pisoi posibil! E foarte, foarte calm... doarme cu mine in fiecare seara! E foarte pretentios (nu mananca decat whiskas!) si ii place foarte tare sa se uite la televizor! Nu glumesc! Il iubesc!
Am un motan de 3 ani, rasa persana, culoarea gri, ochii portocalii
http://www.uaepetclub.com/en/imagehosting/94963019916542.jpg dar are blana mai mare
Un motanel de 2 ani pe numele lui de scena"coditza", e alb si are coditza tigrata ( nu este de rasa ).
Eu sunt de la tara... Locuiesc la curte...Deci am mai multe animale...Adica vreo 3 caini, 2 mici si unul mare ca sa ma apere... o pisica si restul animalelor domestice...
Un catel pichinez TOTO e nascota fam il iubim enorm dar cind va muri ...nu cred ca voi mai lua altul pentru ca m am atasat f mult si nu cred ca voi suporta trauma
Am o catelusa, se numeste Lassy, are 6 ani...Este neagra, decat labele la are cu un fel de galben... O iubesc foarte mult, de fapt cred ca face parte din familie... O am de la varsta de 14 ani, cand eram innebunita sa am o catelusa, eu o hraneam, eu o spalam, dar acum a trecut in responsabilitatea mamei...Si eu tot o iubesc mult!
Dar tu ce animal de casa ai?
Pa, pa!
Pai...am 2 catzelushi catel si catzelusha
Bitzu-2 ani, oleaca orange, blanos, alintat pekinez
Ciuciola-2 luni , cafenie, pufoasa, jucausha bichon
Dragutzi de eiiii
Am un Ciobanesc German il cheama Bengalezu uite poza cu el http://www.fileuploading.net/849310
Ow... am 2 caini : Bobi si Toto, 2 pisici : Samanta, Linda, 2 iepuri: Top si Tup :X...
Am o catzlelusa...scumpa foc...frumoasa desteapta si ft devotata stapanei ... e rotweiler...are 5 luni si o cheama dona...si a inceput sa muste (necunoscutii )... :X
Un calelush de rasa bichon maltez de 5 luni il cheama charlie si este un scump
tu ce animal ai?
AngelSpeed întreabă:
Paulla_1258 întreabă:
Deniissel întreabă: