| bubu_7778 a întrebat:

Ce animal de casa preferati si de ce?

Răspuns Câştigător
| kinkyk a răspuns:

Pisica nu, face foarte urat, lasa foarte mult par. nu nu nu. un caine de mici dimensiuni. un mops (sau mopsulica cum ar spune cineva cunoscut noua)

20 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Eu nu-s destuuul? big grin

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

De iubit, iubesc toate animalele... dar acum 2 ani...era vara. baiatul meu cel mic a adus acasa o pisicuta maidanaza de 2 luni... a ales-o dintre 5 surate, care de care mai frumoase...Acum este rasfatata familiei...este frumoasa ca si o pisica de rasa... iubitoare, jucausa si foarte curioasa. Ne asteapta la usa pe fiecare...cand aude usa la lift...cu fiecare se comporta diferit, pe masura atasamentului. Se zice ca pisicile sunt prostute...fals...ma joc cu ea ca si cu un caine... ii arunc bilute colorate pe care le prinde in dintisorii ei mici si mi le aduce la picioare... ce poate fi mai frumos... O recompensez cu pernute crocante Purina... e fericita cand ne jucam si cand ne alintam reciproc...Ne intelegem din cuvinte si priviri...stie cand face o boacana si sta ascunsa un timp... apoi vine si se gudura pe la picioare ca sa-si ceara iertare.Cred ca orice animal de companie devine preferat atunci cand il accepti in viata ta, chiar daca nu este de rasa...

Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Cainele!
Inca nu am..., dar cand o sa ma mut la casa mea, mi-as dori un labrador, un dalmatian, un bishon maltez...as vrea si un saint bernard sau ciobanesc carpatin..., dar sunt greu de intretinut atatea..., va trebui sa ma hotarasc doar la unul... sad

| borsec a răspuns:

Am o pisica care e foarte rea dar cu toate astea o iubesc

| leluc a răspuns:

Cainele. Usor de educat, loial, jucaus, caraghios.

| kh1ss a răspuns:

Catzel si pisicuta tongue sunt cele mai dulcele animalutze

lolita
| lolita a răspuns:

Eu am p pisica, imi place mai ales pentru ca este curata, educata, nu cerseste mancare ca si un caine, nu trebuie sa ies cu ea afara, e ca un desteptator pentru ca ma trezeste dimineata happy si doarme toata ziua

| RamonaMn a răspuns:

O pisicuta PIS PIS PIS big grin.
Eu pur si simplu le ador, m`as juca cu ele zi si noapte (daca as avea una :-

| Paula a răspuns:

Pisica love struck day dreamingday dreaming ( tzitzica :X:X:X )
pur si simplu imi plac pisicile nu stiu ce mash face fara shakira mea big grinbig grinbig grinbig grin

| danonino girl a răspuns:

Pisicile, ele sunt foarte inteligente.De exemplu eu cand sunt suparata sau plang vine langa mine in incepe sa miaune sau se urca pe mine sa vada ce am.Deci clar o pisica e perfecta ca un animal de casa, nu face atat de mult zgomot ca un catel si doarme toata ziua.Eu ador pisicile:X:X:X

| jani a răspuns:

Unii barbati spun ca "un animal in casa e suficient" adica vor ca ei sa fie "singurl animal din casa". Eu prefer cainii, sunt loiali si ascultatori, pe cand pisicile fug prin vecini, strica prin casa si lasa o groaza de par.

| cely a răspuns:

Anialele nu au ce cauta in casa Sunt dragalase, sunt necesare, dar afara, pe langa casa. Nu sta omul sa inhaleze mirosul de animal sau sa inghita fire de par naparlite.

| gabriel_7188 a răspuns:

Prefer cainele...este un animal credincios si care poate fi educat...

| dyenutzadyana a răspuns:

Hmmm...am avut hamsteri:Xperusi:X si un porcusor d guinea. cred ca mi-ar placea sa am un catel, un hascky pentru ca sunt f frumosi si prietenosi si mi-ar placea f mult sa il duc la plimbrae sa ma joc cu elhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pisica, deoarece este un animal foarte dragut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un papagal... e ff misto sa ai unul pentru ca e destul de dragalas

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Papagalul, deoarece sunt foarte usor de ingrijit si iti tin companie.eu il am pe coco un papagal nimfa de 4 ani

| emilia21 a răspuns:

Eu prefer cainii si pisicile, dar mai mult catelusi mici de statura sunt niste dragalasi, si poti iesi cu ei afara, cand te plictisesti, sunt cei mai devotati fata de oameni.

| mihaela_5361 a răspuns:

Prefer pisicile, sunt foarte cuminţi si drăgălaşe, mai ales când torc. Am avut parte de pisici maidaneze pe care le luam de pe stradă sau veneau la uşă, două dintre ele mai "speciale" în sensul că mânca varza de la sarmale (era un EL) iar cealaltă (CHIMIŢA, o EA) dormea numai în vitrină sau pe dulap. Au murit de bătrâneţe si ţin minte că am plâns foarte mult atunci.

| Sweetllemon a răspuns:

Pisica.pentru k este foarte draguta si pufoasa:X:X

Întrebări similare