Eu stau la curte si am 2 catei si o catelusa, si o pisica care are 5 pui, dar vreau sa imi cumpar si o rama in trening, sunt mult mai economice si nu fac nici galagie si nici mizerie...
Un catelus dragut si pufos nume:Bijou
am avut tot felul de animale
de la broasca testoasa pana la papagal
Ma inteleg mult mai bine cu oamenii. Prietenii sunt rasa mea preferata de animale de companie.
Eu am 3 pisici, 2 broaste, 1 caine de 2-3 anii, 2 papagalii... e casa de animale la miine, mai bine spus gradina zoo
Am un catelus mic si jucaus pe nume Dolly
Si am avut pesti, hamster, inca un catel, o pisicuta si o broasca testoasa
Am doi papagali perusi (lola si paco) si un caine bichon bolonese baiat (puppy
Un biet purcelus de guineea...
Atat mi-a permis apartamentul
Of, il iubesc enorm!
Sa-ti traiasca animalutele:*
Stau la curte, si am 2 pisicute, care au fiecare cate 3 puisori, un caine pichinez foarte batran, si un ciobanesc foarte mare
Un caine de aproape 2 ani, o catea de aproape 8 ani si gainile si puii pe care nu i-am numarat.
2 cateluse, 1 nimfa, 2 iepurasi Angora, 1 pisicuta, 3 pestisori, 4 melci si cam atat momentan.
Nu am nici un nimal; am avut pesti au murit. am avut o pisica a murit era batrina. stau la bloc am avut un ciine 10 ani. casa era plina de par si mizerie. acum aerul e curat si poti sa mergi prin casa inainte sarea la noi si ne musca si ne latra pe toti. latra noaptea. nu mai puteam iesi din casa era teroare. l-am dat la curte. la bloc nu se tin ciinii