Daca stai la casa ia baros un caine. E mult mai bun ca o pisica. Pisicle o sa fuga la un moment dat. pisicle zgarie. pisicle meeeeeeh. Cainii " e baza"
Stau la tara la casa
E bine si pisica si catelus, cainii sunt mai iubitori pisicile mai reci
Pușicile sunt baza, nu sunt "meeeeeeeh".
Dar dacă vrei să fie și iubitor și jucăuș, ia un cuțuluș.
Pisicile sunt mai dragute ca si cainii.Eu am si caine ai pisici.Cainele sta mult pe afara.Intr-adevar el e loial si jucaus.Dar si pisicile sunt asa(depinde de rasa, dar eu am maidaneze)Sunt si ele foarte jucause, le place sa fie mangaiate sa le dai atentie.Ele torc atunci cand sunt bucuroase si se rostogolesc cu burtica in sus.E mai greu ca trebuie sa le inveti sa faca la litiera, dar dupa ce le-ai invatat ai scapat de-o grija. Exista insa si un risc:pisicile zgarie mobila, fotoliile, perdelele.Eu neavand pisici de rasa, le las si pe afara, si nu mi-au facut prea multe stricaciuni...dar acum depinde s-ar putea ca tatal tau sa se infurie, pentru ca mie de ex mi-au zgariat complet fotoliile de pe hol...si mi-au facut gauri in perdea.Din punctul asta de vedere, mai bine iti iei caine.Si el e jucaus, si te poti juca mult cu el in aer liber.Eu prefere pisicile, dar e drept ca ele fac stricaciuni
Buna! Si mie imi plac amandoi. Eu cum stau la bloc am o pisica,e mult mai usor de ingrijit decat un caine. Cu un caine e mult mai complicat la bloc la faza cu iesitul afara,etc si mai mult il chinui parerea mea, el avand nevoie de un spatiu mare,afara sa se joace. Dar daca stai la casa poti avea si caine si pisica,amandoi pot fi iubitori, si aici depinde si de personalitatea fiecaruia, fiecare animal avand un temperament aparte. Mai jos am vazut un comentariu cum ca pisicile zgarie, etc si nu ar fi asa iubitoare ca si cainii. Nu toate sunt asa, depinde cum te comporti cu ele, pisica mea spre exemplu e foarte iubitoare si se comporta efectiv ca un caine. Asa normal daca le agiti, nu te joci corespunzator cu ele o sa zgarie, pisicile pot fi foarte blande daca ajungi sa le cunosti si sa le intelegi mai bine temperamentul.
Eu as lua o pisica. Ele sunt iubitoare, le poti tine in brate. Unii caini miros urat si le ia ceva timp pana cand invata sa faca pipi afara, dar sunt si ei draguti. Totusi pisicile sunt mult mai gingase, mai firave si au nevoie de protectie, dar sunt independente si nu o sa faca galagie daca nu o sa fii acasa.
Este alegerea ta, totul depinde de firea omului. Eu am pisici, cuminti si dragastoase, si stau mai mult cu mine, mi se potrivesc. Daca esti mai energic din fire, iti recomand un caine, desi nu e tocmai usor. Un caine de apartament trebuie sa iasa mai des, dar si cei din curte, altfel se plctisesc si devin agitati. Si spun contrariu a ceea ce a spus Donbogdan, pisicile ingrijite potrivit, si tinute fara bataie, stau in casa. Nici de la un caine nu te poti astepta sa fie mereu cuminte, poate sare din joaca si te zgarie. Pisicile sunt mai mici, si firea lor e mai salbatica, nu ai ce le face. Ti-as fi recomandat pisica, dar ai scris deja ca vrei labrador, deci sa te distrezi cu el! Pa, pa.
Caine pentru ca daca ii "dresezi" sau ai grija de ei, te joci cu ei, ei vor fii prietenii tai, te vor apara (poate), cum se zice cainele e cel mai bun prieten al omului si e mai onest decat un om.
Pisica nu stiu ce sa zic..nu am avut niciodata dar poate doar daca o ti in casa..ca daca sta prin curte sau asa poate sa fuga..parerea mea. Bafta! Acum tu decizi
Iti recomand un caine este dragut si o sa te iubeasca din prima clipa de cand o sa te vad. Funda te rog
Caine clar! Este iubitor, jucaus si nu tradeaza stapanul, in schimb cu o pisica ce sa faci? Nici nu poti sa iesi cu ea la plimbare, nici sa te joci, ca te zgarie, nu i convine.
Iti recomand pisica daca stai la apartament si caine daca stai la casa. Sincer mie imi plac mai mult pisicile. acum depinde de personalitatea ta, daca esti o persoana activa sau mai lenesa.
Pisicile sunt mai reci decat cainii, cele de rasa cel putin. Cainii sunt iubitori si dornici de joaca si plimbare.