| MishuCuc a întrebat:

Ce animal de companie sa-mi iau?
P.S.stau intr-un apartament foarte spatios cu doua balcoane.

20 răspunsuri:
| AleD a răspuns:

Catellove struck.trebuyie sa te ocupi zilnic de el:sai dai mancare,sa aiba in pemrmanenta apa proaspata,sal scoti afr,sa te joci cu el, din cand in cand trebuie sal duci la veterinar, etc dar cu el te poti si juca si poti face mai multe decat cu un alt animal.sau pesti pentru ca is frumosi de decor dar is cam plictisitoribig grin.sau pisicuta dar depinde ca daca i rea numa o sa te zgarie.eu am avut papagali,erau draguti si usor de ingrijit, dar ti as recomanda numa daca ai unde sai ti sau suporti galagia, pentru ca fac destula.am avut si porcusor de guineea si cu toate ca il tineam in balcon tot se raspandea mirosu si nu prea ai ce sa te joci cu el si lasa f mult par.hamsterii si chinchila is la fel ca are o cunostinta.

| venusdoom a răspuns:

Incearca un porcusor de guineea e foarte sociabil ...plus ca o sa ai nevoie de 2 ...toate site urile iti spun astabig grin eu am unul\:d/

| IlegalSmile a răspuns:

Heii

Ai putea sa-ti iei u catelus,un papagal,pisica, hamsterlaughing porcusor de guineea, sunt multe animalute dragute depinde ce preferinte ai tu happy

Bafta!
Pa, pa^^

| Fluffy_3776 a răspuns:

Buna!
Nu conteaza prea mult in ce fel de apartament stai, parerea mea. Daca iti doresti un caine de talie mare, ei bine nu trebuie sa ai prea mult spatiu in casa, trebuie sa ai timp sa iesi cu el afara, sa il alergi prin parc sau pe plaja. Parerea mea este sa iti iei un catelus de talie mica, gen Chiuaua, Bischon, Caniche, Si-Tzu etc. Cum am spus mai sus: daca ai mult timp liber, iti poti lua un ciobanesc german sau caucazian, Husky etc.
Sper ca ti-am dat o idee!

| alissa6 a răspuns:

Un caine Husky sau unu Bichon, o pisica birmaneza asteas animalele de companie pe care leas dori daca as sta la apartament

| Cinesafie a răspuns:

Catel, de preferat unul mic care sa fie inteligent.
Plus ca si daca mergi in parc si catelul este dragut va fi o faza de genul:
Fata: OOO ce frumos este cateluuul puppy dog eyes. OOO. Da stapanul day dreaming laughing

| mihaamihaa98 a răspuns:

Buna poti sa-ti iei un catelus.iti zic eu ca o sa te bucure si o sal poti dresa.e uimitor ce dragalsi poate sa fie ...doar ca va fi urat pana il vei dresa ati va face in casa treburile dar nu cred ca va fi o problema ca doara poti sa stergi... Sper ca ti-am fost de ajutor.Bafta.funda?

Răspuns utilizator avertizat
| Cherry a răspuns:

Un catelus de tale mica, sau o pisicahappy

| diamar a răspuns:

Pai ti-ai putea un papagal.

| Tailynne a răspuns:

Hmm thinking
Catelus, pisica, hamster, papagal. etc :d

| KittyEyes a răspuns:

Eu as prefera o pisica.E foarte dragut sa vezi cum se joacahappyE animalul meu preferat! Bine.Acum depinde de parerea ta! Bafta

| Depay a răspuns:

Iti recomand un catelus mic foarte jucausi si blanos! Sa vezi ca nu te mai saturi de el!

| BossMan a răspuns:

O **** de companie

| dyadyanadya a răspuns:

Un caine:*

| angel4ever_7366 a răspuns:

Un catelus ar fi de preferat

| VampireDevil a răspuns:

Paaai,as sugera un catel, un pudel pitic mai ales / caniche.De curand am adoptat si eu unul si inmi place ca e foarte jucaus, nu lasa par pe jos si se ataseaza repede de oameni :] Good luck.

| Robi_4388 a răspuns:

O maimuta

| alexandra_7047 a răspuns:

Acum depinde si de parintii tai daca te lasa sa ai ce animal vrei. Poti sa-ti iei un catel sau o pisicuta chiar si un hamster sau un porcusor de guinea. Cam astea sunt cele mai cautate animale de companie.winking

| georgy18_8448 a răspuns:

Pai poti sa-ti iei un catel pisica ce vrei big grin