Sa fiu o pisica ca sa pot sa am inteligienta superioara si sa pot lenevi TOATA ziua :->:X
Imi doresc da fiu caine! de ce? pentru ca ma pot juca toata ziua cu stapanul meu. si sa ma mangaie pe capshor...
Mie mi-ar placea sa fiu o pisicuta de rasa norvegiana de padure...Nu de alta dar alea sunt pufoase rau)
Toate animalele au calitatile si defectrele lor.Toate au sanse sa moara mai repede caoameni mai ales animalele mici.Eu mi-am dorit mereu sa zbor.As vrea sa fiu o pasare:X...Tot odata as vrea sa fiu si un Leu o maimuta sa stau prin copaci:X.Dar tot mai mult imi place om! As vrea ca oamenii sa poata zbura:X.AAA si mi-ar mai place sa fiu cal
Mie mi-ar placea sa fiu caine lup ca sa pot sa ma ling pa **** si sa musc oameni de cur
La fel ca Dolly mi-ar place sa fiu o pasarae, sa pot zbura oriunde, oricand sa vezi lumea, in tara noastra numai sa vezi Delta, muntii, campiile si toate minunatiile de aici ...ar fi minunat. Dar imi place si ideea lui Andreea adica sa fii un delfin si sa inoti prin ocean,sa vezi toate acele peisaje suberbe,bancurile de pesti, rechinii, balele pfoi. Dar daca esti pasare in afara lucrurilor frumoase poti vedea si lucrurile urate din Romania, poti muri din cauza unor copi/oameni rai. Si daca ai fi delfin
...n-ai scapa de oamenii malefici si de poluare. Tie ce animal ti-ar placea sa fii?
As vrea sa fiu un leopard, pentru ca e agil si e cel mai rapid animal de pe glob, si as vrea sa vad cati km/h prind
Hello.Mie mi-ar placea sa fiu o pasare:X Sa zbor printre nori si Sa vad lumea de sus:X:X
anonim_4396 întreabă: