Uauu...sigur ori e minciuna, ori trebuie sa fi in Cartea Recordurilor.
Am 2 catei, si 3 iepuri.
Bravo tie! Felicitari ca ai rabdare cu ele! SI succes sa atingi sume frumoase cu ele!
Funda?
Eu am o pisica, o catea, un papagal si un acvariu cu pesti
p. s chiar le ai pe toate astea(care ai zis uh)?
Iubesti animalele nu? si mie imi plac ce mi se pare incredibil sunt serpi in rest nimic esti super tare tino tot asa
Wow, vad ca iubesti foarte mult animalele.Pai eu am 3 catei, 2 broaste testoase si 1 pisicuta.
Te referi la tara nu? La tara am 2 caini o pisica un porc, gaini, curci, pui, un WC
Eu am 70 de iepuri, o shinshila, un porc de guineea, 6 caini, 3 pisici, 6 papagali, 100 gaini, 1 cartitza,
Wooooow! Bravo! sper sa ai mare grija de ei. Eu nu mai am nici-un animal(( dar cred ca in vreo doua luni o sa am un catelus. Ador animalele. as vrea si eu sa am atatea cate ai si tu
@aNoNim da le am pe toate, @BYBY nu mint, si nu le dau pentru profitul meu! @lavinik, da iubesc animalele, mai mult decat oameni!
Ieri ai zis că o să te muti la curte, deci tu ai 173 de animale într-un apartament?
Vrei sa te credem? krd ai 10 ani si faci misto, copile aici e un site serios.pai atunci eu stau in africa sau ma numesc steve irwin?
Eu am doar o pisică, un căţel, un măgar, un porc pe care îi întalnesc la bunica.
XoXo.;*
In alta intrebare parca, ai zis ca vrei sa iti cumperi porci de guineea
nici sa nu te gandesti, daca ai serpi!
@expertzoolog, degeaba ai 24 de ani, m-am referit la sume frumoase de animale, adica de exemplu 100 de iepuri 100 de serpi 100 broaste testoase 100 de catei, 100 pisici...asta inseamna suma frumoasa
Am 34 de urangutani, 15 mamacaci cu coada lunga, 123 furnici, o pereche de albine, 29 de elefanti, 10 crocodili... si vreau sa'mi mai iau un hamster
Chiar e incredibil, ai o întreagă gradina zoo la tine acasa, eu am 2 papagali, 2 iepurași, o pisica, un câine și 20 de găini.
anonim_4396 întreabă: