Am un motan negru. Dar mi-as dori o pisica de rasa foarte blinda lenesa chiar care sa-i placa sa fie mereu scarpinata si dadacita.
Buna!
Am o zebra australiana foarte draguta!
Este mascul si il cheama Cipciricu :x:))!
Uite o poza : http://www.animalutul.ro/......vitate.jpg
Pai...mi-as dori un catelus:X!
Pa, pa.
Buna`
Eu as vrea un labrador goldeen; xxx. sa creasca mare si sa ma plimbe cu rolele >:]
Cred ca i-as pune numele darley
Pai eu am un catelus, un cocker spniel negru pe nume Kira si un hamster Pitic cu gri si alb si o cheama Shobo si 5 peste Guppy care nu au nume Tu ai?
Eu am un schnautzer pitic si un cane corso pe schnautzer o cheama betty si pe cane corso o cheama zara si mai am trei pisici care au fost combinate mama era persana si tatal maidanez marog...ele par de raasa dar nu e asa si le cheama kitty, milli si pufi
Buna! Eu am doi perusii...pe nume Viki&Kiki si Pesti.Dar alintarea la papagali e (Vikita&Kikito) cei mai simpatici!
Buna eu am un porcusor de guineea.Este fetita si o cheama Rony.Sincer eu mi-as dori si un catel,si o pisica,papagal, iepure, hamster pentru ca eu iubesc din suflet animalele.Numai bine.
Eu am 2 perusi o fata si un baiat(Miky&Riky) si mi as dori un caine un golden retriwer sau un labrador deoarece sunt ff dragastosi cu copii mai ales. uh ce ai?
Buna.
Am doi perusi foarte draguti Rita si Richi, imi doresc foarte mult si un catel.
Pa, pa.
Am o maimuta pe care o cheama zina, un papagal:roky, si un catelus canish:Liam! paa!