Am asa: 1 dog german, 1 ciobanesc mioritc, 1 broasca testoasa, 1 bishon, 1 sarpe, 1 papagal, 1 pitbull si 1 broasca ( raioasa ) dar este alba. Funda ce mai face iubita?
Am asa: 1 dog german, 1 ciobanesc mioritc, 1 broasca testoasa, 1 bishon, 1 sarpe, 1 papagal, 1 pitbull si 1 broasca ( raioasa ) dar este alba. Funda
Am asa: 1 dog german, 1 ciobanesc mioritc, 1 broasca testoasa, 1 bishon, 1 sarpe, 1 papagal, 1 pitbull si 1 broasca ( raioasa ) dar este alba. Funda
Am un catelus brun inspicat cu negru, labute aurii, frumos, blanos, grasut, inteligent si cu mare chef de joaca. Ii plac jucariile din plus si mingile. Il enerveaza foarte mult aspiratorul si ciocanitul in usi. Nu-i place sa il plimb prin ploaie dar adora zapada.
Sa ne traiasca animalutele!
Buna.Acu recent mi-am luat un tigru siberian. Voiam sa incerc ceva nou. Un pisoi mai mare
Asta am in tara, dar in Italia am:un pittbul, un rotweiler si un mastino napolitan
Iubita face bine si vorbind despre animale tata imi aduce pittbulu si rottweileru in tara
Am si eu porcusor e super
ajuta animalele si natura http://theodor1998.wordpress.com/
1.chinchilla2.un rotwailler3.bichon frise5.hamser5.sugar glider
P.S. stau la bloc
Sa-ti traiasca.Si eu am un porcusor de guineea si este fetita... o cheama Reggie
Sper sa te bucuri de el asa cum e si sa nu iei in seama pe cei care rad de el